Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στα 85 του έπαθε καρδιακή προσβολή ο Λάρι Κίνκγ!

Πως είναι η υγεία του τώρα;

29 Απριλίου 2019 23:37
Στα 85 του έπαθε καρδιακή προσβολή ο Λάρι Κίνκγ!

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο θρυλικός τηλεοπτικός οικοδεσπότης Λάρι Κινγκ στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη, όπως μετέδωσε το TMZ. Ο Λάρι Κινγκ εδώ και μήνες αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η ίδια πηγή ανέφερε ότι είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί την ίδια μέρα σε αγγειογραφία, όπερ και εγένετο. Η αγγειογραφία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο 85χρονος Λάρι Κινγκ θα επιστρέψει στο σπίτι του εντός της ημέρας. Παράλληλα παλαιότερα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δεν φρόντιζε καθόλου την υγεία του καθώς κάπνιζε πολύ και έτρωγε μόνο τηγανιτά.

«Στις αρχές του 1987 κάπνιζα τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, έτρωγα τηγανητά και απολάμβανα μπριζόλες αρνιού με πολλά λιπαρά. Επίσης έτρωγα πάντα κρέμα μπανάνας ή πίτα λεμονιού για επιδόρπιο, καθώς μου βελτίωνε την γεύση», είχε αναφέρει.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που παρουσιαστής παθαίνει on air καρδιακή προσβολή!

Σοκ στους τηλεθεατές στην Τουρκία προκάλεσε η κατάρρευση σε ζωντανή σύνδεση ενός δημοσιογράφου, που υπέστη καρδιακή προσβολή δέκα μόλις μέρες αφότου είχε βάλει βηματοδότη.

Στο βίντεο διακρίνεται ο αθλητικογράφος Σουκρού Οϊτάν να γέρνει ξαφνικά στο γραφείο μπροστά του, προτού γλιστρήσει απο το κάθισμά του και σωριαστεί στο πάτωμα του στούντιο.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share