Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Πρόσωπο κλειδί σε πολύκροτη υπόθεση αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή!

Το γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγο!

29 Απριλίου 2019 13:35
Σοκ: Πρόσωπο κλειδί σε πολύκροτη υπόθεση αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή!

Σοκ αλλά και θρήνος! Ποιος αυτοκτόνησε μέσα στην φυλακή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Το εν λόγω γεγονός έγινε γνωστό από τον τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Haberturk και επιβεβαιώθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο από δικαστική πηγή.

Πιο συγκεκριμένα, το ένα από τα δύο πρόσωπα, που κρατούνται στην Τουρκία ως ύποπτα για την υπόθεση Κασόγκι και για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είχαν ομολογήσει πως κατασκόπευαν άραβες υπηκόους, δήλωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος, προσθέτοντας πως η Τουρκία ερευνά αν η άφιξη στη χώρα τού ενός εξ αυτών συνδέεται με τον φόνο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Ο άνδρας που αυτοκτόνησε είχε συλληφθεί μαζί με τον δεύτερο ύποπτο πριν από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ήταν ύποπτος για «πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία».

Αδιανόητο: Μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύζυγό της γιατί δεν της έφερε κοτόπουλο!

Ο σύζυγος ξέχασε να φέρει κοτόπουλο στη γυναίκα του και ο τσακωμός κατέληξε σε τραγωδία.
Οι τσακωμοί είναι ένα... αναπόφευκτο κομμάτι ενός γάμου. Στην Κίνα, ωστόσο, ο τσακωμός ένα ζευγαριού για ασήμαντη αφορμή κατέληξε σε τραγωδία.

H γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να της φέρει λίγα μπούτια κοτόπουλου για να φάει.

Σκότωσε τη μητέρα του επειδή δεν του μαγείρεψε κοτόπουλο με κάρυ. Σύμφωνα, με τη μητέρα του άτυχου άνδρα, όταν επέστρεψε σπίτι χωρίς το φαγητό που παρήγγειλε η σύζυγος ξέσπασε ένας τεράστιος καβγάς.


Η πεθερά βρισκόταν στην τουαλέτα, όταν άκουσε την εγγονή της να ουρλιάζει.

Όταν έτρεξε για να δει τι συμβαίνει είδε τον γιο της να στέκεται αναίσθητος σε μία λίμνη αίματος.

Η σύζυγος, βγήκε εκτός εαυτού, άρπαξε ένα μαχαίρι κι άρχισε να καρφώνει το σώμα του άντρα της μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share