Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του!

29 Απριλίου 2019 09:28
Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του πασίγνωστου ηθοποιού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τον γιο του μέσα στο σπίτι του.

Ο λόγος για τον Jessie Lawrence Ferguson που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bronx της Νέας Υόρκης κι έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού στην ταινία «Boyz N The Hood» του 1991. «Έφυγε» σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ποιος ήταν ο άτυχος εικονολήπτης που έχασε την ζωή του στον σαϊτοπόλεμο;

Δυστυχώς τραγική κατάληξη είχε ο άτυχος εικονολήπτης που κάλυπτε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.. Νεκρός είναι ο 53χρονος Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του άτυχου άνδρα.

«Πρόκειται για τον 53χρονο εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη. Ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News. Την στιγμή αυτή διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για το τραγικό συμβάν», ανέφερε ο δήμαρχος.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο έθιμο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι: «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο dna των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Ποιος ήταν όμως ο άτυχος άνδρας που έχασε τόσο άδικα την ζωή του;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share