Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς!

Τι συνέβη;

28 Απριλίου 2019 13:18
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Γιάννης Σερβετάς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα;

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Γιάννης Σερβετάς σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Εντάξει θα γίνει η Ανάσταση, αλλά καλού κακού κάνουμε και μια ακτινογραφία… όλα καλά. Ίωση είναι θα περάσει. Ευχαριστώ»!

Δεκάδες φίλοι και θαυμαστές έγραψαν στα σχόλια τα “περαστικά” τους στον αγαπημένο παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Το επικό βίντεο του Γιάννη Σερβετά για τον βρώμικο Θερμαϊκό που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο!

Τεράστιες ποσότητες φυτοπλαγκτόν καλύπτουν και σήμερα μέγαλο μέρος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το ύψος του λιμανιού, αναδύοντας έντονη δυσοσμία και κάνοντας απογοητευτική την εικόνα του Θερμαϊκού. Οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν άμεσα το φαινόμενο.

Η αποσύνθεση των φυκιών στο Θερμαϊκό κόλπο, σε συνθήκες ανεπάρκειας οξυγόνου, εξαιτίας της ποσότητάς τους και των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών, είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο που ταλαιπωρεί τους κατοίκους.

Ο κωμικός Γιάννης Σερβετάς πρόσπαθησε να πέσει στη «μάχη» του καθαρισμού της παραλίας. Φυσικά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, σχολίασε την αποκρουστική εικόνα των τελευταίων ημερών, που ταλαιπωρεί την πόλη άλλα και τους κατοίκους.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share