Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Έριξε το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς επειδή νόμιζε πως ήταν μουσουλμάνοι!

Στόχευσε σκόπιμα τα θύματά του!

27 Απριλίου 2019 13:08
Σοκ: Έριξε το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς επειδή νόμιζε πως ήταν μουσουλμάνοι!

Ο 34χρονος άνδρας που ονομάζεται Αϊζάια Πιπλς ερευνάται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση, διευκρίνισε η αστυνομία του Σάνιβελ,στο Σαν Φρανσίσκο.

«Υπάρχουν νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Πιπλς στόχευσε σκόπιμα τα θύματά του λόγω της φυλής τους και της πεποίθησης ότι είναι μουσουλμάνοι», είπε σε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, ο πατέρας, ο γιος και η κόρη του είναι ανάμεσα στους οκτώ πεζούς τραυματίστηκαν την Τρίτη.

Ο δικηγόρος του Αϊζάια Πιπλς είπε ότι το περιστατικό ήταν σαφώς η «συνέπεια ψυχικών διαταραχών» και ότι θα ζητήσει ο πελάτης του, ένας πρώην στρατιώτης που φαίνεται να πάσχει από μετατραυματικό στρες.

Τραγικό: Ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο από διαρροή υγραερίου!

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Nizhnekamsk, ένας 65χρονος οδηγός καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, το οποίο δευτερόλεπτα μετά, εκρήγνυται.

Ευτυχώς, ο άνδρας απέφυγε τα χειρότερα και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές θα μπορούσε να είχε πεθάνει από την έκρηξη.

Η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιαλών οξυγόνου ή υγραερίου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες ο ιδιοκτήτης είχε στο εσωτερικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share