Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κώστας Ευριπιώτης: Το τραγικό μήνυμα της οικογένειας του για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του!

Δίνει την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του!

27 Απριλίου 2019 12:47
Κώστας Ευριπιώτης: Το τραγικό μήνυμα της οικογένειας του για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης, δίνει την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του, στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα όπου νοσηλεύεται από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός, που επί 30 χρόνια έφτιαχνε το κέφι τον κόσμο χαρίζοντας άπλετο γέλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Oι γιοι του, που βρίσκονται σταθερά στο προσκέφαλό του από την πρώτη στιγμή, έκαναν μια ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook και συγκίνησαν...

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες.»

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Βυθίζεται στον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης: Τον επισκέφτηκε ο πνευματικός του για να κοινωνήσει!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν το περασμένο Πάσχα έκανε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι.

Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη επιδεινώθηκε και πλέον όλοι λένε ότι είναι στα χέρια του Θεού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο ηθοποιοός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα του συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε!

Κώστας Ευριπιώτης: H μάχη που δίνει για την ζωή του και το μήνυμα των παιδιών του!

Ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης που φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί στο κεφάλι, ωστόσο, αρχές Μαρτίου, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Σήμερα το πρωί η οικογένεια του Κώστα Ευρυπιώτη με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη στήριξη του.

Συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share