Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης: Ο Δήμος Αθηναίων δίπλα στους άπορους!

Το μεγάλο Σάββατο....

26 Απριλίου 2019 13:26
Πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης: Ο Δήμος Αθηναίων δίπλα στους άπορους!

Πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου από τον δήμο Αθηναίων.

Το πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ για τις ευάλωτες ομάδες της Αθήνας.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων στρώνει το γιορτινό τραπέζι του Πασχα στις 13.00 για 1.000 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας.

Για τη μετακίνησή τους έχει εξασφαλιστεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35).

Πάσχα στην Αθήνα; Τι μπορούμε να κάνουμε για να περάσουμε καλά;

Μπορεί σήμερα να είναι Μ.Παρασκευή και στις εθνικές οδούς να γίνεται χαμός από την κίνηση! Βλέπετε τώρα είναι η στιγμή που και οι τελευταίοι εκδρομείς φεύγουν...

Υπάρχουν όμως και μερικοί που δεν θα φύγουν το Πάσχα και θα μείνουν στην Αθήνα. Είσαι ένας από αυτούς; Μην απογοητεύεσαι! Ξέρεις τι ωραία που θα είναι τώρα η Αθήνα!

Χωρίς κίνηση!

Αν πάλι σκέφτεσαι τι να κάνεις αυτές τις μέρες, εμείς σου έχουμε κάποιες προτάσεις για να περάσεις καλά!

Την 1η Μαΐου το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει την άνοιξη στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μουσική, χορό, παιχνίδια και δραστηριότητες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Στις 11.30 π.μ. εμφανίζονται οι Burger Project και στη 1 μ.μ. οι Jaguar Bombs στο Ξέφωτο. Λεωφ. Συγγρού 364.

ο Faust γιορτάζει την Πρωτομαγιά με ένα χορευτικό πάρτι με τους Blue Balls, με ελεύθερη είσοδο κι ένα πρόγραμμα ροκ και φανκ διασκευών στο δικό τους ύφος. Στις 9 μ.μ. Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12.

Η πιο μεγάλη έκθεση ανθέων και φυτών στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος 65 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει στις 30/4 με δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα. Εως 19/5. Αλσος Κηφισιάς.

Ολοκληρώνεται στις 30/4 η υποβολή αιτήσεων για τους σπουδαστές θεάτρου - χορού και νέους καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών που θέλουν να συμμετάσχουν στο «Λύκειο Επιδαύρου – Διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος», που θα πραγματοποιηθεί στην Επίδαυρο 2-16/7. Στο greekfestival.gr/lykeio-epidayroy/

Λόγω μεγάλης προσέλευσης παρατείνεται έως 9/6 η έκθεση «Η Ιαπωνία και το βιβλίο» στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων. Στις 26/4, 12-7 μ.μ. Στις 27/4, 10 π.μ.-9 μ.μ. Λεωνίδου & Μυλλέρου, πλ. Αυδή.

Ανοιχτό παραμένει τις επόμενες ημέρες το Μουσείο Ακρόπολης, με εξαίρεση την Κυριακή του Πάσχα 28/4 και την Πρωτομαγιά. Στις 26/4, 12-6 μ.μ. Στις 27/4, 8 π.μ.-3 μ.μ.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο «Ο χώρος, ο χρόνος, το πεδίο και το χρώμα». Εως 10/5.

Avengers: Endgame:Ήδη έχει σπάσει ταμεία!

Έχοντας ήδη προδιαγράψει την ξέφρενη πορεία τους στα ταμεία από την πρώτη μέρα των προπωλήσεων, οι «Εκδικητές: H τελευταία πράξη», προσγειώθηκαν στους ελληνικούς κινηματογράφους σπάζοντας το κινηματογραφικό ρεκόρ πρώτης μέρας προβολής. Οι Avengers έκαναν 78.000 εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα και πολλές αίθουσες σε Αθήνα και επαρχία να καταγράφουν πρωτοφανή αριθμό sold out προβολών.

Η τελευταία πράξη του πιο δυνατού franchiseτης Marvel, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κάνοντας το καλύτερο άνοιγμα πρώτης ημέρας στα ελληνικά κινηματογραφικά χρονικά. Οι Εκδικητές με την «Τελευταία Πράξη» τους, βάζουν μια άνω τελεία στο ανεξάντλητο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και υπόσχονται μια περιπέτεια δίχως προηγούμενο.

Η τέταρτη και πιο πολυαναμενόμενη ταινία στη σειρά των Εκδικητών (και 22η ταινία Marvel), κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κινηματογραφικό κεφάλαιο του 2018 «Εκδικητές: O Πόλεμος της Αιωνιότητας» («Avengers: Infinity War»). H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 7 χρόνια.

Τώρα, η νέα ταινία φέρνει στη μεγάλη οθόνη την πιο αβυσσαλέα μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον πιο αδυσώπητο εχθρό του σύμπαντος, τον φονικό Thanos. Θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την ειρήνη στη Γη;

Το μεγάλο στοίχημα των αγαπημένων μας Avengers θα κριθεί και στα ταμεία ενώ πολλοί είναι εκείνοι που στοιχηματίζουν ανατροπή στην κορυφή του παγκόσμιου box office με την «Τελευταία πράξη» να παίρνει το στέμμα της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών από τον «Τιτανικό»…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share