Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρίσιμες ώρες για τον 5χρονο στο Φάληρο!

Το παιδί πλακώθηκε από γκαραζόπορτα...

26 Απριλίου 2019 11:52
Κρίσιμες  ώρες για τον 5χρονο στο Φάληρο!

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πεντάχρονος που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Νέο Φάληρο, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση και έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της μεγάλης Πέμπτης σε σπίτι στο Νέο Φάληρο, όπου ο πεντάχρονος έπαιζε με το αδερφάκι του. Η ιδιαίτερα βαριά γκαραζόπορτα έπεσε στο κορμί του παιδιού, όταν κάποιος άπο τους ενήλικες της οικογένειας, που είχε έρθει στην Αθήνα από την Κοζάνη για το Πάσχα, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, αυτή «ξεκόλλησε» απο την βάση της και καταπλάκωσε το αγοράκι.

Το παιδί απεγκλώβισε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του τελεί σε κατάσταση σοκ. Οι γείτονες, ενήργησαν πιο ψύχραιμα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του ειναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ώρα θεωρούνται κρίσιμα.

Φάληρο: Κρίσιμη η κατάσταση του 5χρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, το αγόρι που καταπλακώθηκε από βαριά, μεταλλική γκαραζόπορτα.

Το παιδί, 8 ετών, είχε έρθει με τους γονείς τους από την Κοζάνη, για να περάσουν το Πάσχα μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα, στο Φάληρο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το παιδί, την ώρα που περνούσε από δίπλα.

Το αγόρι έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί, όμως, έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συντετριμμένοι οι γονείς του, έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς περιμένοντας έξω από το χειρουργείο, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Το αγοράκι βρισκόταν ακόμη στη χειρουργική αίθουσα μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σοκ στο Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε μαθήτρια!

Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι έξω από γυμνάσιο στο Νέο Φάληρο δέχτηκε από ληστή του δρόμου μια 13χρονη μαθήτρια την οποία ο δράστης τραυμάτισε στο πρόσωπο!

Ο ψηλός άνδρας με την κοτσίδα και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια όπως κατέθεσε η μαθήτρια, ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της αφού της όρμησε και την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπο της και τα μάτια της.

Η 13χρονη μαθήτρια βρισκόταν έξω από το σχολείο στο Νέο Φάληρο όταν ο ληστής την πλησίασε, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και προσπάθησε να της τραβήξει το κινητό.

Το κορίτσι αντέδρασε και τότε ο άνδρας με το σπορ ντύσιμο, ύψους περίπου 1.80, ηλικίας 35-40 και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ότι μόνο για αρπαγές τηλεφώνων είναι δηλωμένες τουλάχιστον έξι άγριες επιθέσεις καθημερινά χωρίς αυτές να υπολογίζονται ως αρπαγές τσαντών ή άλλες περιπτώσεις ληστειών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share