Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Μαύρο Πάσχα για πασίγνωστο Έλληνα: Βρέθηκε νεκρή η μικρή του κόρη!

Ασύλληπτη τραγωδία!

26 Απριλίου 2019 10:17
Μαύρο Πάσχα για πασίγνωστο Έλληνα: Βρέθηκε νεκρή η μικρή του κόρη!

Σοκ για κορυφαίο Έλληνα και Μαύρο Πάσχα, αφού βρέθηκε νεκρή η μικρή του κόρη....

Ο σκηνοθέτης και διευθυντής του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, Σταύρος Ιωάννου, βυθίστηκε στο πένθος αφού έχασε την κόρη του!

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου:

«Συγκλονισμένη σας ανακοινώνω ότι την Μ. Δευτέρα το βράδυ κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τη ζωή της η μικρή κόρη του καλλιτεχνικου διευθυντή του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Χαλκίδας Σταύρου Ιωάννου, Λυδία. Δεν είμαι σε θέση να πάρω τηλέφωνα, θέλω να σας ενημερώσω ότι αύριο 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Παπάγου ο Σταύρος αποχαιρετάει την κόρη του». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μαύρο Πάσχα για πασίγνωστο Έλληνα: Βρέθηκε νεκρή η μικρή του κόρη!

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 45 του ο Δημήτρης Βούγλαρης!

Ο Δημήτρης Βούλγαρης έφυγε από τη ζωή, στα 45 του χρόνια. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη...

Ο Δημήτρης Βούλγαρης έφυγε ξαφνικά από την ζωή τη Μεγάλη Τετάρτη. Ήταν μόλις 45 ετών και καταγόταν από τον Αχινό του δήμου Στυλίδας.

Είχε γίνει γνωστός σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, όταν μαζί με τον αδερφό του Τάσο, είχαν φτιάξει τις εφαρμογές «Greece : History and Culture» και του «Battle of Salamis», με θέμα τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Είναι εφαρμογές για Ipad. Χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης ήταν αρχαιολόγος, συνδύασε τις γνώσεις του με τον Τάσο που είναι σχεδιαστής λογισμικού και είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Δημήτρη. Έφυγε από την ζωή πρόωρα σκορπίζοντας τον πόνο σε συγγενείς και φίλους.

Δείτε τα treiler από τις δύο εφαρμογές

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share