Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 45 του ο Δημήτρης Βούγλαρης!

Απίστευτη τραγωδία!

26 Απριλίου 2019 09:36
Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 45 του ο Δημήτρης Βούγλαρης!

Ο Δημήτρης Βούλγαρης έφυγε από τη ζωή, στα 45 του χρόνια. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη...

Ο Δημήτρης Βούλγαρης έφυγε ξαφνικά από την ζωή τη Μεγάλη Τετάρτη. Ήταν μόλις 45 ετών και καταγόταν από τον Αχινό του δήμου Στυλίδας.

Είχε γίνει γνωστός σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, όταν μαζί με τον αδερφό του Τάσο, είχαν φτιάξει τις εφαρμογές «Greece : History and Culture» και του «Battle of Salamis», με θέμα τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Είναι εφαρμογές για Ipad. Χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης ήταν αρχαιολόγος, συνδύασε τις γνώσεις του με τον Τάσο που είναι σχεδιαστής λογισμικού και είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Δημήτρη. Έφυγε από την ζωή πρόωρα σκορπίζοντας τον πόνο σε συγγενείς και φίλους.

Δείτε τα treiler από τις δύο εφαρμογές

Πηγή: tvstar.gr

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

Ποια είναι η πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες ώρες βυθίζοντας στο πένθος την showbiz; Λίγες ώρες μετά και τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Η Τσάριτι «Σάνσαϊν» Τίλεμαν-Ντικ, διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνος (σοπράνο) όπερας, που είχε κάνει δύο διπλές μεταμοσχεύσεις πνευμόνων, πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Τίλεμαν Ντικ είχε διαγνωστεί με πνευμονική υπέρταση το 2004, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί εκτάκτως σε δύο μεταμοσχεύσεις πνευμόνων για να επιζήσει.

Ωστόσο, παρά το πρόβλημα υγείας της, η Τίλεμαν Ντικ είχε μια σημαντική καριέρα ως σοπράνο.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω της σελίδα της στο Facebook τη Μ. Τετάρτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share