Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Βυθίζεται στον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης: Τον επισκέφτηκε ο πνευματικός του για να κοινωνήσει!

Τραγικές οι εξελίξεις!

26 Απριλίου 2019 08:23
Βυθίζεται στον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης: Τον επισκέφτηκε ο πνευματικός του για να κοινωνήσει!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν το περασμένο Πάσχα έκανε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι.

Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη επιδεινώθηκε και πλέον όλοι λένε ότι είναι στα χέρια του Θεού.

Βυθίζεται στον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο ηθοποιοός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα του συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε!

Κώστας Ευριπιώτης: H μάχη που δίνει για την ζωή του και το μήνυμα των παιδιών του!

Ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης που φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί στο κεφάλι, ωστόσο, αρχές Μαρτίου, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Σήμερα το πρωί η οικογένεια του Κώστα Ευρυπιώτη με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη στήριξη του.

Συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share