Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Φάληρο: Καταπλακώθηκε 5χρονο παιδάκι από γκαραζόπορτα!

Σοκ!

25 Απριλίου 2019 19:15
Τραγωδία στο Φάληρο: Καταπλακώθηκε 5χρονο παιδάκι από γκαραζόπορτα!

Από μια γκαραζόπορτα καταπλακώθηκε ένα 5χρονο παιδί στην περιοχή του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 5χρονος βρισκόταν με τους γονείς του στο σπίτι της γιαγιάς του στο Φάληρο, όταν η μητέρα του πήγε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, η οποία αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε το παιδί.

Το αγόρι βρίσκεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκ στο Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε μαθήτρια!

Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι έξω από γυμνάσιο στο Νέο Φάληρο δέχτηκε από ληστή του δρόμου μια 13χρονη μαθήτρια την οποία ο δράστης τραυμάτισε στο πρόσωπο!

Ο ψηλός άνδρας με την κοτσίδα και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια όπως κατέθεσε η μαθήτρια, ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της αφού της όρμησε και την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπο της και τα μάτια της.

Η 13χρονη μαθήτρια βρισκόταν έξω από το σχολείο στο Νέο Φάληρο όταν ο ληστής την πλησίασε, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και προσπάθησε να της τραβήξει το κινητό.

Το κορίτσι αντέδρασε και τότε ο άνδρας με το σπορ ντύσιμο, ύψους περίπου 1.80, ηλικίας 35-40 και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ότι μόνο για αρπαγές τηλεφώνων είναι δηλωμένες τουλάχιστον έξι άγριες επιθέσεις καθημερινά χωρίς αυτές να υπολογίζονται ως αρπαγές τσαντών ή άλλες περιπτώσεις ληστειών.

Συναγερμός στη Λυκόβρυση: Ληστές «πολιορκούσαν» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι!

Αντιμέτωπη με μια ομάδα επίμονων ληστών, που «πολιορκούσε» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι, προτού μπουκάρει, βρέθηκε μια οικογένεια στη Λυκόβρυση Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν η ένοικος της ισόγειας κατοικίας, κοντά συμβολή των οδών Μαστρογιαννοπούλου και Σαλαμίνος, άκουσε περίεργους θορύβους μέσα στη νύχτα.

Όταν βγήκε έξω με τον γιο της για να δει τι είχε συμβεί, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει την καγκελόπορτα της αυλής και στη συνέχεια έφυγαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share