Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μητέρα έκανε σ3x έξω από το σχολείο του παιδιού της!

Ασυγκράτητη!

25 Απριλίου 2019 18:08
Μητέρα έκανε σ3x έξω από το σχολείο του παιδιού της!

Μητέρα 27 ετών πιάστηκε στα πράσα να κάνει sεξ με έναν 62χρονο πρώην αστυνομικό μέσα στο αυτοκίνητό της, σχεδόν μπροστά στην έξοδο του δημοτικού σχολείου, όπου περίμενε τον γιο της να σχολάσει.

Γονείς που έφθασαν για να πάρουν κι εκείνοι τα παιδιά τους παρατήρησαν το θέαμα του ζευγαριού και μία μητέρα το ανέφερε στη διευθύντρια.

Η διευθύντρια του Βρεφονηπιακού σταθμού στο Όλνταμ βγήκε και πλησίασε στο αυτοκίνητο που βρισκόταν περίπου πέντε αυτοκίνητα από την είσοδο.

Είδε την πλάτη ενός άνδρα που έκανε τη σεξουαλική κίνηση ενώ τα χέρια του είχαν γραπώσει έναν άλλο άνθρωπο. όταν η γυναίκα χτύπησε το τζάμι, ο άνδρας πανικοβλήθηκε και κάθισε κανονικά στη θέση του συνοδηγού και η Κάιλι Πάουελ στη θέση του οδηγού. Ο Τζον Στιούαρντ κατέβασε το παράθυρο και όταν ρωτήθηκε τι κάνουν εκεί, και οι δύο απάντησαν "τίποτα".

Η διευθύντρια ανησύχησε για την κατάσταση της γυναίκας και της ζήτησε να μπει μέσα στο σχολείο μαζί της. Εκείνη επέμενε ότι δεν υπάρχει λόγος αλλά η διευθύντρια την έπεισε να την ακολουθήσει.

Συγκέντρωσε όλες τις μαρτυρίες γονέων που είχαν δει τη μητέρα του μαθητή να κάνει sεξ με τον πρώην αστυνομικό και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου ανέφερε το περιστατικό. Το ζευγάρι κατηγορείται για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Απίστευτη φρίκη: Αστυνομικός παρέσυρε παιδιά!

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νιγηρία όταν ένας αστυνομικός παρέσυρε με το όχημά του δεκάδες άτομα, κατά τη διάρκεια λιτανείας για το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά, ενώ άλλα τριάντα τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής.

Οι εξαγριωμένοι πιστοί από τη Νιγηρία λίντσαραν το δράστη και τον σκότωσαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και συναδέλφους του.

Ο αστυνομικός, που δεν ήταν μόνιμος, παρέσυρε τα παιδιά που συμμετείχαν στη λιτανεία αυτή το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Γκόμπε, ανέφερε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Μαίρι Μάλουμ. Συνολικά, «σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού που δεν φορούσε τη στολή του και ενός παραστρατιωτικού που τον συνόδευε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έγινε σκόπιμα»
Οι αυτόπτες μάρτυρες από τη Νιγηρία που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο είπαν ότι το όχημα έπεσε σκόπιμα πάνω στο πλήθος. Σημειώνεται, ότι νωρίτερα πληροφορίες λένε ότι είχε προηγηθεί καυγάς με τον οδηγό, επειδή η λιτανεία του είχε κλείσει τον δρόμο.

«Ο οδηγός φιλονίκησε με τα παιδιά, που στο τέλος τον άφησαν να περάσει, όμως ήταν τόσο οργισμένος που έκανε αναστροφή και τα χτύπησε», είπε ο Άιζακ Κουαντάνγκ, ο υπεύθυνος μιας ομάδας του κατηχητικού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share