Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 37 ετών!

Θλίψη!

25 Απριλίου 2019 17:02
Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 37 ετών!

Σε ηλικία 37 πέθανε η Στέφανι Σερκ, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός από τον Καναδά.

Ο ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Μπισίρ ανακοίνωσε με αφόρητο πόνο ότι η Στέφανι έφυγε ειρηνικά στις 20 Απριλίου.

Ο Ντέμιαν δεν διευκρίνισε την αιτία του θανάτου. "Αγαπητοί φίλοι, εκ μέρους των οικογενειών Σερκ και Μπισίρ Ναχέρα, με αβάσταχτο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου, η πολυαγαπημένη μας Στέφανι Σερκ, η λατρεμένη και αγαπημένη μου σύζυγος πέθανε ειρηνικά".

μοντέλο θάνατος

Και συνέχισε γράφοντας: "Είναι μία από τις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Στέφανι θα μας λείψει αφόρητα. Θα την έχουμε στην καρδιά μας πάντα. Ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές σας και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας ώστε να θρηνήσουμε ήρεμα και ιδιωτικά αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Είναι ελπίδα μας ότι η όμορφή μας Στέφανι, ο άγγελός μου και η αγάπη της ζωής μου, θα αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη".

μοντέλο θάνατος

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2010, ενώ το 2011 ο Ντέμιαν απέκτησε μία κόρη από προηγούμενη σχέση του. Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά.

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

Ποια είναι η πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες ώρες βυθίζοντας στο πένθος την showbiz; Λίγες ώρες μετά και τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Η Τσάριτι «Σάνσαϊν» Τίλεμαν-Ντικ, διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνος (σοπράνο) όπερας, που είχε κάνει δύο διπλές μεταμοσχεύσεις πνευμόνων, πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Τίλεμαν Ντικ είχε διαγνωστεί με πνευμονική υπέρταση το 2004, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί εκτάκτως σε δύο μεταμοσχεύσεις πνευμόνων για να επιζήσει.

Ωστόσο, παρά το πρόβλημα υγείας της, η Τίλεμαν Ντικ είχε μια σημαντική καριέρα ως σοπράνο.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω της σελίδα της στο Facebook τη Μ. Τετάρτη.

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share