Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Σκότωσαν τον γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνιση του!

Οι υποψίες στράφηκαν αρχικά στον πατέρα!

25 Απριλίου 2019 15:00
Φρίκη: Σκότωσαν τον γιο τους και δήλωσαν την εξαφάνιση του!

Για το φόνο του 5χρονου γιου τους κατηγορούνται γονείς από το Ιλινόις των ΗΠΑ. Το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία τυλιγμένο σε πλαστικό και θαμμένο σε γειτονική πόλη.

Οι υποψίες στράφηκαν αρχικά στον πατέρα, εξαιτίας κυρίως της ψυχραιμίας με την οποία δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού Ει Τζέι στην αστυνομία.

«Εχουμε ένα αγνοούμενο παιδί» ακούγεται να λέει ο πατέρας στο τηλέφωνο και συνεχίζει: «Δεν έχω ιδέα που θα μπορούσε να είναι».

Σύμφωνα με τους γονείς, η τελευταία φορά που είδαν τον γιο τους ήταν το βράδυ της 17ης Απρίλη, όταν και πήγαν για ύπνο.

Μετά από έρευνες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας εντόπισαν τη μυρωδιά του άτυχου παιδιού στο αυτοκίνητο των γονιών τους, γεγονός που τους συνδέει με το έγκλημα και την προσπάθεια να τον θάψουν μακριά από το σπίτι.

Φαίνεται μάλιστα πως οι γονείς του ήταν χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, οι οποίες εντοπίστηκαν στον οργανισμό του μικρού από την ημέρα που γεννήθηκε.

Οι Αρχές του Ιλινόις δείχνουν βέβαιοι πως έχουν συλλάβει τους δράστες της δολοφονίας. «Ο Ει Τζέι δεν θα υποφέρει άλλο και οι δολοφόνοι του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε στον Τύπο, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος.

Βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τους δολοφόνους του 11μηνου παιδιού της! Ο λόγος που το έκανε θα σας βάλει σε σκέψεις.

Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από αυτό: ένα αγοράκι 11 μηνών έχασε τη ζωή του επειδή οι παππούδες του το άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο που έβραζε για σχεδόν 3 ώρες.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Jaxon Taylor, η μητέρα του δημοσίευσε ένα γράμμα στο οποίο ΣΥΓΧΩΡΕΙ τους γονείς της επειδή τον… ξέχασαν.

Η Mandie Hendershot αποφάσισε να μην κατηγορήσει τους γονείς της για το «τραγικό λάθος» που έκαναν όταν γύρισαν από την εκκλησία και άφησαν τον Jaxon στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Όλοι έχουν μόθει ότι ο γιος μου πέθανε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 11 μηνών και 8 ημερών. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και πολλές ιστορίες.

Για 40 λεπτά "την έιχα" για νεκρή αλλά τελικά ξαναζωντάνεψε!

Δεν ήμουν εκεί γιατί τον είχα αφήσει στη φροντίδα των παππούδων του. Των γονιών μου.

Ο θάνατος του ήταν τραγικός και έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο, αλλά είχε τους καλύτερους παππούδες που θα μπορούσε να έχει ποτέ ένα παιδάκι.

Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου επί 23 συνεχόμενες ώρες μέχρι να γεννήσω. Οι άνθρωποι που τον έπαιρναν βόλτα το βράδυ και περπατούσαν μαζί του για ώρες όταν είχε κολικούς και ήταν απαρηγόρητος. Οι άνθρωποι που τον είδαν να κυλιέται, να μπουσουλάει και να σηκώνεται για πρώτη φορά. Που τον κράτησαν αγκαλιά και τον φρόντισαν όταν είχε πυρετό.

Που τον έκαναν να γελάει όταν κανείς άλλος δεν μπορούσε. Ήταν δίπλα του κάθε μέρα της ζωής του και ο γιος μου τους αγαπούσε σαν τρελός όπως και αυτοί.


Αυτό που έγινε ήταν φοβερό, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αλλά ποιος από εμάς δεν έχει κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος που πιστεύαμε ότι δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ κανείς;

Ποιος δεν είχε άλλους να τον κρίνουν και να τον φτύνουν; Από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε κάνει τέτοια λάθη και έχουμε προκαλέσει ανεπανόρθωτο πόνο σε άλλους, κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει παρά μόνο ο Θεός.

Πονάω περισσότερο απ” ότι μπορεί ν” αντέξει ανθρώπινο πλάσμα, αλλά αποφάσισα να απομακρυνθώ από το μίσος και τα κατηγορώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share