Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Λυκόβρυση: Ληστές «πολιορκούσαν» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

25 Απριλίου 2019 14:10
Συναγερμός στη Λυκόβρυση: Ληστές «πολιορκούσαν» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι!

Αντιμέτωπη με μια ομάδα επίμονων ληστών, που «πολιορκούσε» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι, προτού μπουκάρει, βρέθηκε μια οικογένεια στη Λυκόβρυση Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν η ένοικος της ισόγειας κατοικίας, κοντά συμβολή των οδών Μαστρογιαννοπούλου και Σαλαμίνος, άκουσε περίεργους θορύβους μέσα στη νύχτα.

Όταν βγήκε έξω με τον γιο της για να δει τι είχε συμβεί, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει την καγκελόπορτα της αυλής και στη συνέχεια έφυγαν.

Επανήλθαν τη δεύτερη μέρα οι διαρρήκτες

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει την περίεργη ζημιά που προκλήθηκε στην καγκελόπορτα, δίχως όμως να προκύψουν σημαντικά στοιχεία.

«Το επόμενο βράδυ, της Μεγάλης Τρίτης, γύρω στις 21:00, ακούσαμε πάλι κάτι θορύβους από την πίσω πλευρά του σπιτιού. Ο γιος μου έτρεξε και είδε δυο με τρεις φιγούρες να έχουν σκαρφαλώσει στα κεραμίδια της αποθήκης.

Όταν τους φώναξε εκείνοι τράπηκαν σε φυγή» λέει στο iefimerida η κυρία Μαρία–Ειρήνη.

Η ίδια υποστήριξε ότι κάλεσαν ξανά την αστυνομία, όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους στη γύρω περιοχή.

Τη Μεγάλη Τετάρτη έγινε το «ντου» των διαρρηκτών

Τη Μεγάλη Τετάρτη, προτού προλάβουν να επισκευάσουν την καγκελόπορτα, μητέρα και γιος βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια νέα, ακόμα πιο σοκαριστική «έκπληξη».

«Ημασταν και οι δυο εκτός σπιτιού, ευτυχώς. Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ όταν ένας γείτονάς μας, ο κ. Γιάννης, μού τηλεφώνησε και μου είπε “Μαρία μπήκαν”. Είχε χτυπήσει και ο συναγερμός» λέει η κυρία Μαρία – Ειρήνη.

«Πήραμε την αστυνομία άμεσα, όμως ήρθαν μετά από μισή ώρα περίπου. Βρήκαμε την πόρτα της εισόδου ισοπεδωμένη, πρέπει να έπεσαν πάνω της» εξηγεί.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης

Οι διαρρήκτες, όπως αποδείχθηκε, τρομοκρατήθηκαν από τον ήχο του συναγερμού και αφαίρεσαν ελάχιστα πράγματα που βρήκαν κοντά στην είσοδο.

Παρά ταύτα, ο θρασύτατος τρόπος δράσης τους έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, ιδίως τις νυχτερινές ώρες και τις ημέρες του Πάσχα, οπότε τα σπίτια αδειάζουν.

Νέος Κόσμος: Εφιαλτικές στιγμές για ηλικιωμένη! Επί 3 ώρες τη χτυπούσαν ληστές!

Τραγικές στιγμές πέρασε ηλικιωμένη στο Νέο κόσμο. Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Επί 3 ώρες την βασάνιζαν, χτυπώντας την για τους δώσει λεφτά.

Σοκαρισμένη η γειτονιά στον Νέο Κόσμο από την άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην πολυκατοικία της οδού Λογοθέτη 1 στον Νέο Κόσμο με σκοπό να κλέψουν.

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανέβηκαν ως την ταράτσα και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι της 84χρονης γυναίκας.

Στην συνέχεια διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα, την στιγμή εκείνη η 84χρονη με τον σύζυγό της 90ετών, ο οποίος είναι κατάκοιτος, κοιμόντουσαν.

Οι δύο δράστες έψαχναν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν έβρισκαν κάτι αξίας ή χρήματα, έτσι σήκωσαν από τον ύπνο της την ηλικιωμένη την οποία και την χτυπούσαν για περισσότερο από δύο ώρες προκείμενου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Αδίστακτοι ληστές την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο τα χέρια και στα πλευρά προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, και άφησαν ελεύθερη την 84χρονη, η οποία είχε την δύναμη να κατέβει μέχρι τον 3ο όροφο και να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η οποία πήγε και της ζήτησε βοήθεια όταν οι ληστές έφυγαν, το θέαμα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της και είδε την χτυπημένη 84χρονη ήταν σακαριστικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share