Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

Το σπαρακτικό μήνυμα της οικογένειας του θύματος!

25 Απριλίου 2019 11:00
Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

Ποια είναι η πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες ώρες βυθίζοντας στο πένθος την showbiz; Λίγες ώρες μετά και τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Η Τσάριτι «Σάνσαϊν» Τίλεμαν-Ντικ, διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνος (σοπράνο) όπερας, που είχε κάνει δύο διπλές μεταμοσχεύσεις πνευμόνων, πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Τίλεμαν Ντικ είχε διαγνωστεί με πνευμονική υπέρταση το 2004, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί εκτάκτως σε δύο μεταμοσχεύσεις πνευμόνων για να επιζήσει.

Ωστόσο, παρά το πρόβλημα υγείας της, η Τίλεμαν Ντικ είχε μια σημαντική καριέρα ως σοπράνο.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω της σελίδα της στο Facebook τη Μ. Τετάρτη.

Θλίψη στην showbiz: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου!

Πέθανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο τελευταίος και μυστικός έρωτας της Χριστίνας Ωνάση, Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Χόρχε, όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση, αρρώστησε ξαφνικά ακριβώς πριν από έναν χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Γιώργος Χόρχε ήταν εκείνος που έκλεισε τα μάτια της Χριστίνας Ωνάση το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου, όταν η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του στην Αργεντινή.

Ο Γιώργος ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης, που ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία.

Ο θάνατος της Χριστίνας Ωνάση του στοίχισε πολύ, καθώς ήταν ο ίδιος μαζί με την αδελφή του που έζησαν όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της Χριστίνας στην μπανιέρα του δωματίου της.

Η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε εκείνο το διάστημα χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ και σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες. Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share