Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτα δρομολόγια λόγω Πάσχα στο λιμάνι του Πειραιά! - Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! (Video)

Τεράστια ταλαιπωρία!

25 Απριλίου 2019 11:09
Έκτακτα δρομολόγια λόγω Πάσχα στο λιμάνι του Πειραιά! - Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! (Video)

Τεράστια υπομονή θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί της Αθήνας σήμερα αφού η κίνηση στους δρόμους είναι απίστευτη! Λόγω Πάσχα στο λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί επιπλέον δρομολόγια για να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς!

Οι Εθνικές Οδοί παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση, ενώ και στο λιμάνι του Πειραιά, επικρατεί κομφούζιο, καθώς είναι χιλιάδες οι ταξιδιώτες.

Τα καράβια αναχωρούν το ένα μετά το άλλο, καθώς οι ακτοπλοϊκές έχουν ήδη προσθέσει από την Μεγάλη Τετάρτη έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων. Το Λιμενικό συστήνει σε επιβάτες και οδηγούς να βρίσκονται έγκαιρα στις αποβάθρες αναχώρησης των πλοίων, προκειμένου να επιβιβαστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

Κίνηση

Δείτε το βίντεο:

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στον Κηφισό και χαμηλές ταχύτητες στο λιμάνι του Πείραια!

Κίνηση

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, με τους εκδρομείς του Πάσχα!

Σήμερα από τον Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν 21 δρομολόγια από τις 7 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ από Ραφήνα θα αναχωρήσουν για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο 8 πλοία.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτή την ώρα, 09:30, προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό στην άνοδο, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στο κέντρο της πόλης και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου.

Κίνηση

Κυκλοφοριακό χάος στον Πειραιά λόγω Πάσχα!

Αυξημένη η κίνηση τώρα στo λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα - Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς
Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φεύγουν άρον άρον οι πρώτοι αδειούχοι για το Πάσχα, ωστόσο ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς.

Ειδικότερα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα βρίσκεται στο «κόκκινο».

Κίνηση

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους

Η κίνηση αυτή την ώρα, 12:15, από τον χάρτη της Google στο λιμάνι του Πειραιά
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 18 απόπλοι πλοίων, 9 από τη Ραφήνα και 4 από το Λαύριο.

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 18 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 12.674 επιβάτες, 2.234 αυτοκίνητα, 719 φορτηγά και 321 δίκυκλα.

Από τη Ραφήνα αναχώρησαν 8 οχηματαγωγά πλοία μεταφέροντας 2.729 επιβάτες, 718 ΙΧ οχήματα, 116 φορτηγά και 41 δίκυκλα.

Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 3 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 524 επιβάτες, 157 ΙΧ οχήματα, 25 φορτηγά και 9 δίκυκλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share