Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην showbiz: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου!

Θρήνος!

25 Απριλίου 2019 10:24
Θλίψη στην showbiz: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου!

Πέθανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο τελευταίος και μυστικός έρωτας της Χριστίνας Ωνάση, Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Χόρχε, όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση, αρρώστησε ξαφνικά ακριβώς πριν από έναν χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Γιώργος Χόρχε ήταν εκείνος που έκλεισε τα μάτια της Χριστίνας Ωνάση το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου, όταν η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του στην Αργεντινή.

Ο Γιώργος ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης, που ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία.

Ο θάνατος της Χριστίνας Ωνάση του στοίχισε πολύ, καθώς ήταν ο ίδιος μαζί με την αδελφή του που έζησαν όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της Χριστίνας στην μπανιέρα του δωματίου της.

Η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε εκείνο το διάστημα χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ και σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες. Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής!

Ο ηθοποιός Ken Kercheval, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγιστάνα του πετρελαίου Cliff Barnes, στην τηλεοπτική σειρά «Dallas», πέθανε σε ηλικία 83 ετών.

Εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του στο Variety, αλλά έδωσε πρόσθετες πληροφορίες.

Ο Kercheval και ο τηλεοπτιός του αντίπαλος, που υποδύθηκε ο Larry Hagman ήταν οι μόνοι δύο πρωταγωνιστές της σειράς, εμφανίστηκαν και στις 14 σεζόν της σαπουνόπερας του CBS μεταξύ 1978 και 1991.

Μάλιστα, ο Kercheval είχε σκηνοθετήσει και δύο επεισόδια της 13ης και 14ης σεζόν.

Πριν την εμφάνισή του στο «Dallas», τη δεκαετία του 1960, ο Kercheval εμφανίστηκε στο Μπρόντγουεϊ στο «The Apple Tree» του Mike Nichols και στο «Cabaret» του Harold Prince. Είχε επίσης ρόλους σε ταινίες όπως το «Pretty Poison», το «Run Rabbit» και το «Network» του Sidney Lumet και το FIST.

Η καριέρα του στη μικρή οθόνη ξεκίνησε με εμφανίσεις στο «Search for Tomorrow» στη δεκαετία του '60 και στις αρχές της δεκαετίας του '70, στα «CHiPs», «The Love Boat», «Murder, She Wrote», «ER» και πολλά άλλα.

Ο Kercheval γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1935 στο Wolcottville της Ινδιανάπολις και μεγάλωσε κοντά στην πόλη Κλίντον. Σπούδασε μουσική και θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και συνέχεισε στο New York Playhouse στη Νέα Υόρκη με τον Sanford Meisner.

Ήταν δεινός καπνιστής και το 1994 του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονά του, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share