Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στον Κηφισό και χαμηλές ταχύτητες στο λιμάνι του Πείραια!

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα!

25 Απριλίου 2019 09:50
Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα στον Κηφισό και χαμηλές ταχύτητες στο λιμάνι του Πείραια!

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, με τους εκδρομείς του Πάσχα!

Σήμερα από τον Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν 21 δρομολόγια από τις 7 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ από Ραφήνα θα αναχωρήσουν για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο 8 πλοία.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτή την ώρα, 09:30, προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό στην άνοδο, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στο κέντρο της πόλης και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου.

Κυκλοφοριακό χάος στον Πειραιά λόγω Πάσχα!

Αυξημένη η κίνηση τώρα στo λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα - Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς
Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φεύγουν άρον άρον οι πρώτοι αδειούχοι για το Πάσχα, ωστόσο ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς.

Ειδικότερα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα βρίσκεται στο «κόκκινο».

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους


Η κίνηση αυτή την ώρα, 12:15, από τον χάρτη της Google στο λιμάνι του Πειραιά
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 18 απόπλοι πλοίων, 9 από τη Ραφήνα και 4 από το Λαύριο.

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 18 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 12.674 επιβάτες, 2.234 αυτοκίνητα, 719 φορτηγά και 321 δίκυκλα.

Από τη Ραφήνα αναχώρησαν 8 οχηματαγωγά πλοία μεταφέροντας 2.729 επιβάτες, 718 ΙΧ οχήματα, 116 φορτηγά και 41 δίκυκλα.

Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 3 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 524 επιβάτες, 157 ΙΧ οχήματα, 25 φορτηγά και 9 δίκυκλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share