Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος 30χρονος Έλληνας ηθοποιός από ναρκωτικά! Αυτός είναι!

Δόθηκαν περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα!

25 Απριλίου 2019 08:41
Αποκάλυψη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος 30χρονος Έλληνας ηθοποιός από ναρκωτικά! Αυτός είναι!

Το Athensmagazine.gr πριν από 10 μέρες σας είχε αποκαλύψει πως πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός κατέρρευσε στο κέντρο υγείας από ναρκωτικά!

Η είδηση πλέον επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλια καθώς στην δημοσιότητα δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες! Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς και του έχουν αποδώσει τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ». Το όνομα του το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην... πρώτη γραμμή αφού η παρουσία του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση είναι έντονη.

Ο 30αρης ηθοποιός μεταφέρθηκε, εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με σπασμούς ενώ το πρόσωπο και το σώμα του είναι γεμάτο μώλωπες.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγη ώρα, όταν ο ηθοποιός, σταμάτησε με τη μηχανή του έξω από γνωστό ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παραγγείλει.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο ηθοποιός πριν προλάβει να μπει στο μαγαζί κατέρρευσε ενώ άρχισε να έχει σπασμούς.

Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου έφτασε άμεσα στο σημείο και παρείχε στον ηθοποιό τις πρώτες βοήθειες ενώ τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τον απαραίτητο έλεγχο και εξετάσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους.

Όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρει η Espresso που έχει και το ρεπορτάζ, ξεκίνησαν όταν το “άτακτο” αγόρι της εγχώριας Showbiz που μέσα από την μικρή οθόνη συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων, βγήκε να χορτάσει την πείνα του!

Με τη μηχανή του, κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας. Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Όμως, όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικά! Ο “κούκλος” της τηλεόρασης με τις εκατοντάδες θαυμάστριες, με το που κατάρρευσε κι άρχισε να βγάζει σπασμούς.

Όσοι ήταν δίπλα, γρήγορα κατάλαβαν για ποιον επρόκειτο και γιατί ήταν σε αυτήν την κατάσταση. Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι: κρίμα.

Για ποιον πρόκειται;

Αρχικά να σας αναφέρουμε πως το όνομά του έχει φτάσει στα γραφεία μας και η αλήθεια είναι πως πάθαμε σοκ! Ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά! Για ευνόητους λόγους όμως και από την στιγμή που καραδοκούν... μηνύσεις όνομα δεν μπορούμε να αναφέρουμε! Ωστόσο θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία φωτιά!

Πρόκειται όντως για κούκλο ηθοποιό, νεαρό σε ηλικία αλλά με πλούσιο βιογραφικό! Αυτή την περίοδο παίζει τόσο σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης όσο και σε θέατρο της Αθήνας! Μάλιστα είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τις μηχανές! Πάει κάπου το μυαλό σας;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share