Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Πωλείται το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο που σκότωσε τον ιδιοκτήτη του!

Ένα από τα μεγαλύτερα πουλιά στον κόσμο!

25 Απριλίου 2019 08:25
ΗΠΑ: Πωλείται το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο που σκότωσε τον ιδιοκτήτη του!

Το πουλί αυτό είναι ένα από τα πολλά εξωτικά είδη που διατηρούσε ο Μάρβιν Χάτζος, 75 ετών, ο οποίος σκοτώθηκε στις 12 Απριλίου.

Στη δημοπρασία θα πουληθούν περισσότερα από 100 ζώα, μεταξύ των οποίων πέντε λεμούριοι, 26 μαρμοζέτες, 19 παπαγάλοι, ένα εμού και δύο καζουάριοι.

Ο Χάτζος βρισκόταν κοντά στο κλουβί των πουλιών, στο σπίτι του στη Φλόριντα, όταν γλίστρησε και έπεσε,ο ένας από τους καζουάριους τότε του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Έχει γαμψά νύχια και μπορεί να πηδήξει σε ύψος δύο μέτρων, ενώ η ταχύτητά του όταν τρέχει αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα.

Το θηλυκό φτάνει τα 76 κιλά, ενώ το αρσενικό τα 55.

Απίστευτο στη Φλόριντα: Είχε για κατοικίδιο το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο και τον σκότωσε!

Το κασουάριο είναι ένα είδος στρουθοκαμήλου και θεωρείτα ως ένα από τα πιο επικίνδυνα πτηνά!Ο άτυχος άνδρας από τη Φλόριντα βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον κασουάριο!

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Η προσέγγισή μας είναι ότι ο Μάρβιν σκόνταψε κι έπεσε. Όταν έπεσε, δέχτηκε την επίθεση», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Οι κασουάριοι είναι από τα μεγαλύτερα και βαρύτερα είδη πτηνών στον κόσμο. Ζυγίζουν περισσότερο από 45 κιλά, ενώ μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς τα νύχια τους ξεπερνάνε τις πέντε ίνστσες.

Ο άντρας φέρεται να είχε στην κατοχή του εξωτικά ζώα εδώ και δεκαετίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές τι ακριβώς συνέβη με το πτηνό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share