Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο στη Βραζιλία: Συνέλαβαν παπαγάλο για διακίνηση ναρκωτικών!

Ο παπαγάλος φώναζε «μαμά, η αστυνομία»!

25 Απριλίου 2019 07:45
Απίστευτο στη Βραζιλία: Συνέλαβαν παπαγάλο για διακίνηση ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν το κτήριο από το οποίο γινόταν εμπόριο ναρκωτικών «πέρασαν χειροπέδες» και σε έναν παπαγάλο!

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία ο παπαγάλος συνελήφθη επειδή είχε εκπαιδευτεί να ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του κάθε φορά που εντόπιζε αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή.

Ο παπαγάλος κατά τις ίδιες πληροφορίες φώναζε «μαμά, η αστυνομία» στους δύο διακινητές που είχαν έδρα στην πρωτεύουσα της επαρχίας Πιαουί.

«Κατά πάσα πιθανότητα τον είχαν εκπαιδεύσει. Κάθε φορά που η αστυνομία πλησίαζε το κτήριο, ο παπαγάλος φώναζε» δήλωσε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με το κανάλι Globo ο παπαγάλος έχει ήδη παραδοθεί σε ζωολογικό κήπο όπου θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες προκειμένου να μάθει να πετάει ώστε τελικά να αφεθεί ελεύθερος.

Σκύλος εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών ανακάλυψε εξαιρετικά επικίνδυνο ναρκωτικό!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος στην ανίχνευση ναρκωτικών “Άτλας” βρληκε 614 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του οχήματος ενός 48χρονου Έλληνα καταζητούμενου, κατά την είσοδό του στη χώρα από τη Βουλγαρία.

Πρόκειται για τραμαδόλη, ένα οπιοειδές αναλγητικό που χρησιμοποιείται κατά των παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος για τη θεραπεία μέτριων ως και έντονων πόνων.

Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών συνέλαβαν τον 48χρονο, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πολυγύρου για διακίνηση ναρκωτικών. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ανακάλυψαν άλλες επτά συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 254,2 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με τραμαδόλη βάρους 685 γραμμαρίων, μία υδραυλική πρέσα και μία συσκευή πρόσμιξης που χρησιμοποισε για τη νόθευση των ναρκωτικών.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με βαριές κατηγορίες για εισαγωγή στην χώρα και μεταφορά ναρκωτικών νε σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share