Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Τριχρονο αγοράκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του!

Τι συνέβη;

24 Απριλίου 2019 22:55
Απίστευτο: Τριχρονο αγοράκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του!

Διακινητές το παράτησαν στη μέση του πουθενά !Το παιδάκι έκλαιγε και βρισκόταν σε σύγχυση, όταν το εντόπισαν οι συνοριοφύλακες.

Ένα τρίχρονο αγοράκι που έκλαιγε με αναφιλητά, εντοπίστηκε να περιπλανιέται ολομόναχο σε ένα χωράφι στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, κοντά στο Μεξικό.

Η Αρχή αμερικανικών Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων ανέφερε αργά χθες ότι το όνομα του παιδιού και τηλέφωνα επικοινωνίας ήταν γραμμένα στα παπούτσια του.

Το παιδάκι εγκαταλείφθηκε εκεί από διακινητές μεταναστών. Συνοριοφύλακες το μετέφεραν στο τμήμα και πλέον προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του.

Το αμερικανικό δίκτου NBC News, που πρώτο μετέδωσε την ιστορία, ανέφερε ότι το παιδί έκλαιγε και βρισκόταν σε σύγχυση.

Ίδρυμα που αναλαμβάνει την επανένωση οικογενειών, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του παιδιού.

Μόνο τον Μάρτιο, Αμερικανοί συνοριοφύλακες συνέλαβαν σχεδόν 9000 ασυνόδευτους ανηλίκους και περισσότερους από 20.000 από τον Ιανουάριο.

Οι περισσότεροι ανήλικοι είναι συνήθως έφηβοι από χώρες της Κεντρικής Αμερικής, που ταξιδεύουν μόνοι τους προς τον Βορρά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, είναι μικρά παιδιά που έφθασαν με έναν ενήλικα συγγενή τους ή έναν διακινητή μεταναστών. Καθημερινά καταγράφονται και αφίξεις γονέων που μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους ή τα κρατάνε από το χέρι.

Η απόλυτη φρίκη: Μπήκε στο μπαρ και δολοφόνησε 13 ανθρώπους...

πτά άνδρες, πέντε γυναίκες κι ένα παιδί δολοφονήθηκαν από τα πυρά στο μπαρ, στην πολιτεία Βερακρούς, στο Μεξικό.

Ένοπλοι σκότωσαν 13 ανθρώπους μέσα σε μπαρ στην πόλη Μινατιτλάν της Πολιτείας Βερακρούς, στον Κόλπο του Μεξικού διαπράττοντας μια από τις χειρότερες σφαγές στη χώρα, αφότου ανέλαβε την εξουσία ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο μπαρ όπου είχαν πάει να ψάξουν κάποιον, στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης, ανέφερε εκπρόσωπος της πολιτειακής κυβέρνησης της Βερακρούς.

Επτά άνδρες, πέντε γυναίκες κι ένα παιδί σκοτώθηκαν από τα πυρά στο μπαρ, σε μικρή απόσταση από το διυλιστήριο της Μινατιτλάν, ένα από τα έξι της μεξικανικής δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου Pemex. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το κίνητρο των φόνων δεν έγινε σαφές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο. Ο άνθρωπος που αναζητούσαν οι εκτελεστές είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην πόλη, κατά τις πληροφορίες των αρχών. Η σφαγή διαπράχθηκε εν μέσω οικογενειακής γιορτής.

Δεν κατέστη σαφές εάν ο άνδρας που έψαχναν οι ένοπλοι ήταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ μέσα στο οποίο έγινε το μακελειό, ούτε εάν ήταν παρών.

Ο Ούγο Γκουτιέρες, αξιωματούχος αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια στη Βερακρούς, ανέφερε μέσω Twitter πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπεύθυνων για τις δολοφονίες.

Η Βερακρούς, μεξικανική Πολιτεία με πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, σπαράσσεται από τη βία των συμμοριών κι από αλλεπάλληλα σκάνδαλα διαφθοράς τα τελευταία χρόνια.

Ο Λόπες Ομπραδόρ ανέλαβε την εξουσία τον Δεκέμβριο, εξαγγέλλοντας ότι θα μειώσει τη βία στο Μεξικό, όπου πάνω από 200.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μετά τα τέλη του 2006 και την κήρυξη του «πολέμου κατά των ναρκωτικών», με την ανάπτυξη των ένοπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.

Φοβερό: Ένοπλοι εισέβαλαν σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσαν δικαστή!

Σε κεντρικό αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό, ένοπλοι εισέβαλαν και σκόρπισαν τον θάνατο. Θύμας τους; Ένας δικαστής.

Η επίθεση είχε επίσης συνέπεια να σκοτωθούν ένας από τους δράστες, ο κρατούμενος που επιδίωκε να απελευθερώσει η ομάδα των ενόπλων, κι ένας ακόμη κρατούμενος.

Τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σελάγια, στην Πολιτεία Γουαναχουάτο, όπου μαίνεται η δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Φθάνοντας με τρία αυτοκίνητα, οι ένοπλοι -μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς- κατάφεραν να ξεγελάσουν τη φρουρά και να μπουν στο τμήμα, σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση.

Στόχος της επιχείρησης ήταν να αποδράσει ένας κρατούμενος ονόματι Αρμάντο Ν., ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον δικαστή και έναν κρατούμενο πριν τραπούν σε φυγή μαζί με τον έγκλειστο που είχαν πάει να απελευθερώσουν.

Σε ανταλλαγές πυρών με αστυνομικούς και στρατιωτικούς αργότερα σε κοντινή κοινότητα όμως σκοτώθηκαν δύο μέλη της ομάδας των ενόπλων, ανάμεσά τους ο κρατούμενος που είχε μόλις αποδράσει, διευκρίνισε η τοπική κυβέρνηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share