Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Αγαθονήσι: Ακυβέρνητο τουρκικό πλοίο!

Με 12 άτομα πλήρωμα!

24 Απριλίου 2019 17:35
Συναγερμός στο Αγαθονήσι: Ακυβέρνητο τουρκικό πλοίο!

Ακυβέρνητο πλέει ένα φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία στη θαλάσσια περιοχή δυτικά στο Αγαθονήσι.

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του Αγαθονησίου, φορτηγό πλοίο με σημαία Τουρκίας και 12 άτομα μέλη πλήρωμα.

Το πλοίο που μεταφέρει ελάσματα αλουμινίου, είχε αναχωρήσει από το Εσκεντερούμ της Τουρκίας για την περιοχή του Τσανάκαλε.

Στο σημείο βρίσκονται δύο πλωτά του λιμενικού, ενώ αναμένεται και πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, για την παροχή τυχόν συνδρομής.

Κάρπαθος: Το πλοίο «Πρέβελης» προσέκρουσε στο λιμάνι!

Στην προβλήτα του λιμανιού Διαφάνη της Καρπάθου προσέκρουσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο«Πρέβελης» κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης.

Στο πλοίο επιβαίνουν 82 ταξιδιώτες και 75 μέλη πληρώματος.

Δεν αναφέρθηκε κανείς τραυματισμός ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ με βορειοδυτική κατεύθυνση.

Βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο!

Ταλαιπωρία για τους 134 επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα το πρωί με το πλοίο Αικατερίνη Π., το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.

Να σας θυμήσουμε την Βλάβη στο πλοίο «Nήσος Μύκονος» με αναμονή 2,5 ωρών για 1.262 επιβάτες!

Ανησυχία επικρατεί αυτήν την ώρα στο πλοίο, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη βλάβη, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Τήνου, αντί να διανύσει όλη την απόσταση της επιστροφής στη Ραφήνα.

Το καράβι δεν ζήτησε συνδρομή ενώ αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα πλέοντας με μία μηχανή. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι σε δύο περίπου ώρες.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share