Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ήταν μια ζωή...": Ο Νίκος Χατζηνικολάου έριξε την βόμβα που όλοι περιμέναμε!

Μας άφησε άφωνους!

24 Απριλίου 2019 11:47

Ο Νίκος Χατζηνικολάου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πρετεντέρη, «κάρφωσε» τον συνάδελφό του με αφορμή ένα μήνυμα ακροατή στην εκπομπή.

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα περιεχόμενα των πρωτοσέλιδων της Δευτέρας, οπότε σταμάτησε την ανάγνωση για να απαντήσει στον «φίλο, τον Σπύρο», λέγοντάς του:

«Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα… μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης». Χωρίς να αποκαλύψει αμέσως για ποιον μιλούσε, συνέχισε: «Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη». Και τότε αναφέρθηκε στο όνομά του:

«Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης ντε, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε... Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών».

Ο κ. Χατζηνικολάου έκλεισε την αναφορά του στον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνοντας: «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

Μάχη σώμα με σώμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Το απίστευτο "ξύλο"!

Μεγάλη μάχη δόθηκε την Μεγάλη Τρίτη στην τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ!

Οι δύο άνδρες έδωσαν μεγάλη μάχη σώμα με σώμα με τον Alpha να κερδίζει στο νήμα τον ΑΝΤ1 και μόλις για 0,3%!

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σρόιτερ τερμάτισε στο 20,1% και ο Νίκος Χατζηνικολάου 19,8%! Όσο για το Star ακολούθησε και αυτό από κοντά με 16,8%!

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων:

ΑΝΤ1: News, 19,8

ALPHA: Νews, 20,1

STAR: News, 16,8

ΣΚΑΙ: News, 10,4

OPEN: News, 3,6

Διαμάχη γιγάντων: Αγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου εις βάρος πασίγνωστου δημοσιογράφου! Καταδικάστηκε

Καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Στέφανος Χίος, μετά την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση που κατέθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου εις βάρος του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καταθέσει στις 12-5-2015 την αγωγή κατά του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» και της δημοσιογράφου Χριστίνας Αλαμάνου, καθώς σε δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό» περιέχονταν υβριστικοί και καταφρονητικοί για το πρόσωπό του χαρακτηρισμοί, με σκοπό τη μείωση της προσωπικότητάς του και της επαγγελματικής και ηθικής του υπόληψης.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος παραστάθηκε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη, υπέστη ηθική βλάβη εξαιτίας της προσβολής του από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό της απόφασης, ο Στέφανος Χίος και η Χριστίνα Αλαμάνου, συντάσσοντας και υπογράφοντας ο καθένας εξ αυτών τα επίμαχα δημοσιεύματα –δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο και τα οποία περιείχαν, όχι γεγονότα δεκτικά απόδειξης, αλλά απαξιωτικούς και ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς- τέλεσαν σε βάρος του ενάγοντος το αδίκημα της εξύβρισης και προσέβαλαν παράνομα και υπαίτια την προσωπικότητά του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share