Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτες εικόνες από το εργοστάσιο όπου οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν την επίθεση στη Σρι Λάνκα!

Το εκρηκτικό "Μητέρα του Σατανά" που χρησιμοποιήθηκε σε επιθέσεις τους!

24 Απριλίου 2019 11:18
Απίστευτες εικόνες από το εργοστάσιο όπου οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν την επίθεση στη Σρι Λάνκα!

Απίστευτες είναι οι εικόνες από το εργοστάσιο όπου οι τζιχαντιστές ετοίμαζαν την επίθεση στη Σρι Λάνκα! Το εκρηκτικό "Μητέρα του Σατανά" που χρησιμοποιήθηκε σε επιθέσεις "έγιναν σε εργαστήριο που ανήκε σε έναν από τους βομβιστές αυτοκτονίας"!

Αυτό είναι το εργοστάσιο όπου οι επιθέσεις της Κυριακής του Πάσχα ήταν ηγετικές και οι βόμβες αυτοκτονίας της «μητέρας του Σατανά» πιστεύεται ότι έχουν χτιστεί, το MailOnline μπορεί να αποκαλύψει.

Το εργοστάσιο χαλκού, στο Wellampitiya, ένα βορειοανατολικό προάστιο του Colombo, ανήκε στον «ήρεμο και αφοσιωμένο» Inshaf Ahamad, ο οποίος θεωρείται ότι έχει ανατινάξει σε ένα ξενοδοχείο που συχνάζουν από αλλοδαπούς στη θηρία.

Σρι Λάνκα

Ο αδελφός του Inshaf δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας οδήγησε ένα ολοκαίνουργιο λευκό Land Cruiser και προήλθε από μεσαία τάξη.

Το εργοστάσιο χαλκού στην Wellampitiya, ένα προάστιο του Colombo, εισήχθη από την αστυνομία στη Σρι Λάνκα χθες το βράδυ.

Τουλάχιστον 290 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 500 τραυματίστηκαν μετά από οκτώ εκρήξεις που έπληξαν ξενοδοχεία και εκκλησίες την Κυριακή του Πάσχα.

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

Πηγή: dailymail.co.uk

Μακελειό στην Σρι Λάνκα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών, στους 359!

Σρι Λάνκα

Δραματικός είναι ο απολογισμός για τα θύματα της Σρι Λάνκα αφού ο αριθμός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, στους 359 ανέρχονται οι νεκροί.. Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των καμικάζι της επίθεσης..

Εχθες, το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, χωρίς ωστόσο, να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό του.

Η αστυνομία του Κολόμπο ανακοίνωσε πως ο αριθμός των νεκρών από το μπαράζ επιθέσεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στη Σρι Λάνκα αυξήθηκε στους 359, ενώ ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει στη σύλληψη και άλλων υπόπτων.

Σρι Λάνκα

Την ίδια ώρα, ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο Κολόμπο, κοντά στο σινεμά Savoy. Οπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, η ελεγχόμενη έκρηξη έγινε σε μηχανή, στην οποία δεν βρέθηκαν, ωστόσο, εκρηκτικά.

Προς το παρόν, από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί 31 ξένοι και 14 αγνοούνται. Οι ιστορίες των θυμάτων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν καθώς γονείς έχασαν τα παιδιά τους στο μακελειό της Σρι Λάνκα, όπως ο Δανός εκατομμυριούχος της Asos, που τρία από τα τέσσερα παιδιά του σκοτώθηκαν, ενώ μια οικογένεια από τη Βρετανία έχασε τα δύο της παιδιά.

Εικόνες από την πρωινή ελεγχόμενη έκρηξη στη Σρι Λάνκα:

Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share