Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βρήκαν τους δύο φίλους της Αρετής που τη μύησαν στον σατανισμό!

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση!

24 Απριλίου 2019 10:37
Βρήκαν τους δύο φίλους της Αρετής που τη μύησαν στον σατανισμό!

"Φως" στις ταυτότητες των δύο φίλων, της Αρετής Ζαχαροπούλου, φαίνεται πώς ρίχνουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίοι φαίνεται και τη μύησαν στον σατανισμό.

Μάλιστα, μετά τον θάνατό της, έκλεισαν απευθείας τα social media της κοπέλας προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

ο πατέρας της φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, αποκάλυψε ότι έχουν γίνει γνωστά τα δύο ονόματα των ανθρώπων που την μύησαν στον σατανισμό.

"Εμείς και η αστυνομία, έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε", δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος και κάνει "αγώνα" για να αποδείξει πώς το παιδί του ήταν μπλεγμένο σε κύκλωμα σατανιστών.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, έχουν εντοπιστεί φωτογραφίες της φοιτήτριας μαζί με μια μελαχρινή φίλη της,σε ιστοσελίδες που το περιεχόμενό τους, αφορά τελετές μαύρης μαγείας.

"Αναρωτιέμαι ποιο ήταν το πρόσωπο που διέγραψε από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου όλες τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το facebook,ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 9, όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή. Από τις 12 και μετά στο κινητό της υπήρχαν δικές μας κλήσεις, την ψάχναμε συνεχώς", λέει ο πατέρας της.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, κάνει λόγο για μια μυστηριώδη φίλη με το όνομα Δήμητρα, η οποία θα δώσει εξηγήσεις στις αρχές, πολύ σύντομα.

"Μίλησαν" κινητό και κάμερα ασφαλείας

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής έχουν μπει το κινητό της τηλέφωνο και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας πολυκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του διαμερίσματος της Αρετής.

"Θα προκύψει η επαφή που είχε η Αρετή, προτού κατέβει το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 από το σπίτι της με μια τσάντα στο χέρι, την οποία την παρέδωσε σ΄ αυτόν, με τον οποίο είχε τηλεφωνηθεί", δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης, Κώστας Τζαβάρας.

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η τελευταία συνάντηση πριν το θάνατό της!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω μετά τα στοιχεία από οπτικοακουστικό υλικό.

Η 22χρονη, το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών. Άφαντο το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της! - Έκλεισαν προφίλ και δεν πήγαν καν στην κηδεία της!

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

"Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο", τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

"Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο", ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share