Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Πήγε στο νοσοκομείο για πονόδοντο- Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από εργαζόμενους!

Ανάμεσα στους δράστες και ένας γιατρός!

24 Απριλίου 2019 09:28
Αδιανόητο: Πήγε στο νοσοκομείο για πονόδοντο- Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από εργαζόμενους!

Η άτυχη 26χρονη έπεσε θύμα τεσσάρων εργαζομένων του νοσοκομείου ,ανάμεσά τους και ένας γιατρός!

Αρχικά τη νάρκωσαν, στη συνέχεια τη βίασαν και τελικά τη δολοφόνησαν με δηλητήριο.Τη δολοφονία της 26χρονης ανακάλυψε η μητέρα της όταν άρχισαν να την αναζητούν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στην πόλη Κοράντζι.

Αρχικά από το νοσοκομείο της είπαν ότι η κόρη της πέθανε από την αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο. Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε, όμως, ίχνη βιασμού και δολοφονία της 26χρονης.

Μια θεία της 26χρονης δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα της τη βρήκε νεκρή πάνω σε ένα φορείο.

Η απόλυτη φρίκη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και την βίασε και ο αστυνομικός!

Μία καταγγελία που συγκλονίζει έκανε μία γυναίκα στο Πακιστάν. Όπως λέει, η ίδια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της από δύο μέλη συμμορίας και ο αστυνομικός που θα της έπαιρνε κατάθεση, τη βίασε.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο αστυνομικός βιντεοσκόπησε την πράξη του και την απείλησε να μην μιλήσει για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Ο αστυνομικός άμεσα συνελήφθη μετά την καταγγελία. Πάντως, η Πακιστανική αστυνομία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση έπειτα από πολλαπλά περιστατικά αδικαιολόγητης βίας και απρόκλητων θανάτων πολιτών από αστυνομικούς.

Σοκ: Μολδαβή μαστροπός απήγαγε και βασάνιζε ανήλικα κορίτσια!

Στην πλατεία Αμερικής συνελήφθη μια Μολδαβή μαστροπός η οποία απήγαγε και βασάνιζε ανήλικες... Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα ασέλγειας είναι αρκετά, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε βγει στην επιφάνεια και το ροζ κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες!

Η 29χρονη καταζητούταν από τις Μολδαβικές Αρχές καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της μέσω του Facebook και κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην Οδό Λεμεσού στην Πλατεία Αμερικής και τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share