Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μακελειό στην Σρι Λάνκα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών, στους 359!

Δραματικός απολογισμός..

24 Απριλίου 2019 09:03
Μακελειό στην Σρι Λάνκα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών, στους 359!

Δραματικός είναι ο απολογισμός για τα θύματα της Σρι Λάνκα αφού ο αριθμός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, στους 359 ανέρχονται οι νεκροί.. Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των καμικάζι της επίθεσης..

Εχθες, το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, χωρίς ωστόσο, να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό του.

Η αστυνομία του Κολόμπο ανακοίνωσε πως ο αριθμός των νεκρών από το μπαράζ επιθέσεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στη Σρι Λάνκα αυξήθηκε στους 359, ενώ ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει στη σύλληψη και άλλων υπόπτων.

Την ίδια ώρα, ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο Κολόμπο, κοντά στο σινεμά Savoy. Οπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, η ελεγχόμενη έκρηξη έγινε σε μηχανή, στην οποία δεν βρέθηκαν, ωστόσο, εκρηκτικά.

Προς το παρόν, από τα θύματα έχουν αναγνωριστεί 31 ξένοι και 14 αγνοούνται. Οι ιστορίες των θυμάτων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν καθώς γονείς έχασαν τα παιδιά τους στο μακελειό της Σρι Λάνκα, όπως ο Δανός εκατομμυριούχος της Asos, που τρία από τα τέσσερα παιδιά του σκοτώθηκαν, ενώ μια οικογένεια από τη Βρετανία έχασε τα δύο της παιδιά.

Εικόνες από την πρωινή ελεγχόμενη έκρηξη στη Σρι Λάνκα:

Απίστευτο! Λίγο πριν την επίθεση ο βομβιστής στη Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι! (Video)

Λίγο πριν την επίθεση ο βομβιστής στη Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι! Απίστευτο το βίντεο με την στιγμή που ο βομβιστής χαϊδεύει το κοριτσάκι..

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν βομβιστής λίγο πριν την επίθεση χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο «καμικάζι» με το σακίδιο στην πλάτη, που μεταφέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη γεμάτη από κόσμο εκκλησία, περνάει από την πλατεία και λίγα δευτερόλεπτα πριν ανατιναχθεί, χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι που τυχαίνει να περνά από μπροστά του με τον παππού του. Ο ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας ακουμπά το κεφάλι του παιδιού και με σταθερό βήμα συνεχίζει την πορεία του προς το ραντεβού θανάτου που είχε δώσει με δεκάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Στο επόμενο βίντεο, η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου Shangri La hotel, διακρίνεται τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του στους διαδρόμους. Με τον ίδιο τρόπο, με παγερό ύφος και ένα σακίδιο γεμάτο εκρηκτικά στην πλάτη, ο βομβιστής αυτοκτονίας προχωρά προς τον στόχο του.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share