Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Νταλίκα στον Κηφισό ντελαπάρισε!

Υπάρχουν καθυστερήσεις για τους οδηγούς!

24 Απριλίου 2019
Απίστευτο! Νταλίκα στον Κηφισό ντελαπάρισε!

Απίστευτο τροχαίο συνέβη πριν λίγο στον Κηφισό με νταλίκα που ντελαπάρισε και προκάλεσε καθυστερήσεις στους οδηγούς..

Νταλίκα που μετέφερε μπανάνες ντελεπάρισε στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα οι κούτες με τις μπανάνες να καταλήξουν στο οδόστρωμα.

Άμεσα η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρές καθυστερήσεις.

Μικρές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματίες, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στον Κηφισό.

Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός 28χρονος πρωταθλητής!

Ανείπωτη τραγωδία για 28χρονο αθλητή o οποίος πέθανε σε τροχαίο!

Ο αθλητής ήταν με φίλους του στο αυτοκίνητο, όταν μετά από διαμάχη με άλλον οδηγό, έγινε συμπλοκή.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος έφυγε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα και χτυπώντας από πίσω στο κεφάλι τον 28χρονο, τον άφησε νεκρό επί τόπου!

Η αστυνομία αναζητά νυχθημερόν τον δράστη που στέρησε την ζωή στον πρωταθλητή του UFC, ο οποίος αφήνει πίσω του 2 ανήλικα παιδιά και την σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Rodrigo de Lima , ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας...

Βαρύ πένθος στο ποδόσφαιρο!

Ο Μπίλι ΜακΝίλ, ο οποίος «έσβησε» σε ηλικία 79 ετών, υπέφερε εδώ και χρόνια από άνοια – Κατέκτησε συνολικά 31 (!) τίτλους με την Σέλτικ, ως παίκτης και ως προπονητής!

Η Λίβερπουλ έχει πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League στην συλλογή της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρία. Η πρώτη βρετανική ομάδα που κατέκτησε την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» όμως, ήταν η Σέλτικ. Και ο πρώτος Βρετανός που σήκωσε το τρόπαιο ο Μπίλι ΜακΝίλ, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών, αφού υπέφερε για καιρό από άνοια.

Ο ΜακΝίλ ενσωματώθηκε στους «Καθολικούς» σε ηλικία 17 ετών και μέχρι σήμερα κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών με τον σύλλογο της Γλασκόβης (822, πάντα βασικός και χωρίς ποτέ να γίνει αλλαγή!) σε 18 χρόνια, κατακτώντας 23 τίτλους: Εννέα πρωταθλήματα, εφτά Κύπελλα, έξι Λιγκ Καπ και, πάνω απ’ όλα, το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967.

Ο σπουδαίος αμυντικός, ο οποίος κατέγραψε και 29 συμμετοχές με την Εθνική Σκωτίας (με τρία γκολ), κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών και στη συνέχεια έκανε καριέρα προπονητή, καθοδηγώντας Κλάιντ, Αμπερντίν, Μάντσεστερ Σίτι (την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία), Αστον Βίλα και, σε δύο διαφορετικές περιόδους, την αγαπημένη του Σέλτικ, με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ.

Από τον Δεκέμβριο του 2015, ένα άγαλμα που αναπαριστά την στιγμή που σηκώνει το Κύπελλο Πρωταθλητριών, κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο του «Σέλτικ Παρκ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share