Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Λίγο πριν την επίθεση ο βομβιστής στη Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες!

23 Απριλίου 2019 22:22
Απίστευτο! Λίγο πριν την επίθεση ο βομβιστής στη Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι! (Video)

Λίγο πριν την επίθεση ο βομβιστής στη Σρι Λάνκα χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι! Απίστευτο το βίντεο με την στιγμή που ο βομβιστής χαϊδεύει το κοριτσάκι..

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν βομβιστής λίγο πριν την επίθεση χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο «καμικάζι» με το σακίδιο στην πλάτη, που μεταφέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη γεμάτη από κόσμο εκκλησία, περνάει από την πλατεία και λίγα δευτερόλεπτα πριν ανατιναχθεί, χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι που τυχαίνει να περνά από μπροστά του με τον παππού του. Ο ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας ακουμπά το κεφάλι του παιδιού και με σταθερό βήμα συνεχίζει την πορεία του προς το ραντεβού θανάτου που είχε δώσει με δεκάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Στο επόμενο βίντεο, η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου Shangri La hotel, διακρίνεται τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του στους διαδρόμους. Με τον ίδιο τρόπο, με παγερό ύφος και ένα σακίδιο γεμάτο εκρηκτικά στην πλάτη, ο βομβιστής αυτοκτονίας προχωρά προς τον στόχο του.

Πηγή: youweekly.gr

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Το Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τραγωδία!

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό με 321 νεκρούς και πάνω από 500 τραυματίες στην Σρι Λάνκα όπως μεταδίδει το Reuters.

Ωστόσο, το διεθνές πρακτορείο επισημαίνει ότι ο Ισλαμικό Κράτος δεν παρείχε στοιχεία που να αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του ότι δηλαδή είναι πίσω από τις επιθέσεις στην Σρι Λάνκα. Σύμφωνα με την βελγική Le Soir, δυο αδέλφια φανατικοί ισλαμιστές έπαιξαν ρόλο κλειδί στις επιθέσεις, Μάλιστα, σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα και βίντεο και φωτογραφίες απο κλειστό κύκλωμα που δείχνουν έναν ύποπτο ο οποίος κινείτο στα σημεία λίγο πριν αυτές εκδηλωθούν.

Αντίποινα για το Κράισττσερτς
Νωρίτερα, ο υφυπουργός Άμυνας της Σρι Λάνκα δήλωσε ότι τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, που στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους, κυρίως μέσα σε εκκλησίες, δείχνουν πως οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν σε αντίποινα για τους φόνους σε τζαμιά του Κράισττσερτς, στη Νέα Ζηλανδία.

«Οι προκαταρκτικές έρευνες αποκάλυψαν πως αυτό που συνέβη στη Σρι Λάνκα διαπράχθηκε σε αντίποινα για την επίθεση εναντίον των μουσουλμάνων του Κράισττσερτς», δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου ο υφυπουργός Άμυνας Ρουβάν Βιζεβαρντένε, αναφερόμενος στην επίθεση της 15ης Μαρτίου που στοίχισε τη ζωή σε 50 ανθρώπους σε δύο τζαμιά της μεγάλης πόλης του νότου της Νέας Ζηλανδίας

Έπνιξαν στο αίμα την Σρι Λάνκα σε αντίποινα για το Κράιστσερτς!
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η ντόπια οργάνωση Εθνική Ταουχίτ Τζαμα’άτ (NTJ) που κατηγορείται από τις αρχές ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις, είχε συνδεθεί με μια ριζοσπαστική ισλαμιστική οργάνωση που είναι λίγο γνωστή στην Ινδία, δήλωσε ο Βιζεβαρντένε.

«Αποκαλύφθηκε πλέον πως αυτή η οργάνωση Εθνική Ταουχίτ Τζαμα’άτ, που διέπραξε τις επιθέσεις, είχε στενούς δεσμούς με την JMI», δήλωσε αναφερόμενος προφανώς σε μια οργάνωση γνωστή ως Τζαμαάτ-ουλ-Μουτζαχεντίν Ινδία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η JMI δημιουργήθηκε πέρυσι και συνδέεται με μια ομώνυμη οργάνωση στο Μπανγκλαντές.

Ο υφυπουργός προσέθεσε πως η Σρι Λάνκα δέχεται διεθνή αρωγή για την έρευνα, χωρίς όμως να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με ανώνυμο αξιωματούχο των δυνάμεων επιβολής του νόμου, τον οποίο επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, πράκτορες του αμερικανικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) στέλνονται στη Σρι Λάνκα για να βοηθήσουν στην έρευνα.

https://twitter.com/i/status/1120573391126323202

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share