Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Είχαν στόχο να με μπλέξουν.." (Video)

Μίλησε ανοιχτά για ότι έζησε..

23 Απριλίου 2019 20:53
Αλέξανδρος Λυκουρέζος:

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δηλώνει πώς "είχαν στόχο να με μπλέξουν..διαψεύδω κατηγορηματικά τη συμμετοχή μου στη μαφία των φυλακών".. Μίλησε ανοιχτά για όλα όσα συνέβησαν στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του Star, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη!

Αρνήθηκε ωστόσο να εξηγήσει τι εννοεί και ποιοι είναι αυτοί που τον στοχοποίησαν. «Δε θέλω να μακρηγορήσω επ αυτού. Θα αποδειχθεί σύντομα ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή δική μου αλλά και του συναδέλφου μου Θεόδωρου Παναγόπουλου» είπε στη δημοσιογράφο ο κ. Λυκουρέζος.

Ερωτηθείς για τον τρόπο της σύλληψής του, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από νομικούς κύκλους, ο κ. Λυκουρέζος δήλωσε: «Δε θέλω να περιγράψω τον τρόπο της σύλληψής μου. Πιστεύω ότι ήταν άστοχος αλλά έγινε. Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Κατ' αρχήν θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί το ένταλμα σύλληψης».

«Πέρασα δύσκολο τριήμερο, είμαι στο γραφείο μου πιο δυνατός και πιο κεφάτος» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στην αγωγή που κατέθεσε κατά της Κατερίνας Παπακώστα, μετά τις διευκρινίσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Λυκουρέζος είπε ότι θα επιμείνει και μάλιστα ότι «η διευκρίνιση που έδωσε ήταν δεύτερο ολίσθημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποφυλάκιση! (video)

Τι πρώτες του δηλώσεις στον ΣΚΑΙ έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την αποφυλάκισή του!

Απόλυτος ότι δεν τον "αφορά η “μαφία των φυλακών” εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την πολύωρη απολογία του για την υπόθεση, ενώ υπογράμμισε ότι «κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία".

Ο ποινικολόγος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική του ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι "έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους κριτές μου και θα αποδειχθεί σύντομα» και εκτίμησε, ότι κάποιοι «αναμφισβήτητα προσπάθησαν να δώσουν πολιτική χροιά στην υπόθεση".

Παράλληλα σημείωσε ότι "εφόσον υπάρξουν ονόματα που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση θα τα πω" και συμπλήρωσε: "Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία".

Τέλος, ο κ . Λυκουρέζος ρωτήθηκε για την αναδίπλωση που επιχείρησε η Κατερίνα Παπακώστα μετά την "καταδίκη" για το πρόσωπό του ως μέλος "κυκλώματος" και απάντησε ότι "η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη" κάνοντας λόγο για "βάναυση" παραβίαση του νόμου που απαγορεύσει την έκφραση απόψεων όσον αφορά εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share