Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Αλβανία: 4 συλλήψεις στο αεροδρόμιο έπειτα από μια κινηματογραφική ληστεία!

Σε 5 λεπτά κατάφεραν να αρπάξουν..

23 Απριλίου 2019 19:55
Αλβανία: 4 συλλήψεις στο αεροδρόμιο έπειτα από μια κινηματογραφική ληστεία!

Στο αεροδρόμιο της Αλβανίας έγινε μια κινηματογραφική ληστεία που στο τέλος κατέληξε με τέσσερις συλλήψεις,με λεία πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Οι δράστες της ληστείας- αστραπή είχαν καταφέρει να αρπάξουν 6-10 εκατ. ευρώ, μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά, στις 9 Απριλίου. Ο ένας από τους ληστές, πιθανότατα ο επικεφαλής τους, σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία. Πρόκειται για έναν από τους 11 επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων το 2013.

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν για τη ληστεία είναι από 25 έως 38 ετών. Οι αλβανικές αρχές δεν διευκρίνισαν πότε έγιναν οι συλλήψεις, ούτε αν βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αρπάξει οι δράστες, τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν στη Βιέννη με πτήση της Austrian Airlines.

Αλβανία ληστεία

Ενας από τους φερόμενους δράστες της ληστείας, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ είναι ένας που το 2006 είχε συλληφθεί από τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν, όπου πολεμούσε στο πλευρό των Ταλιμπάν.

Ημαθία: 15.000 ευρώ άρπαξαν από υπάλληλο των ΕΛΤΑ που του είχαν στήσει ενέδρα!

Ημαθία ΕΛΤΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με υπάλληλο των ΕΛΤΑ και την ενέδρα που είχαν στήσει στην 44χρονη γυναίκα για να της κλέψουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή συντάξεων, στην Ημαθία!

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, το περιστατικό συνέβη στις 11 το πρωί, την ώρα που η ίδια κινούνταν με αυτοκίνητο στον δρόμο από την Αλεξάνδρεια προς το Λουτρό Ημαθίας. Η 44χρονη κατέθεσε στην Αστυνομία ότι πέντε κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε όχημα της έκλεισαν το δρόμο και υπό την απειλή μεταλλικού αντικειμένου – το οποίο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει – την υποχρέωσαν να τους παραδώσει την τσάντα με τα χρήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες, πάντα σύμφωνα με την 44χρονη, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ημαθία ΕΛΤΑ

Στο μεταξύ, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, σε μικρή απόσταση από το σημείο που καταγγέλθηκε η ληστεία, ένα καμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Θεσσαλονίκης και εξετάζεται εάν πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share