Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! - Φωτιά σε κτίριο στα Εξάρχεια! (video)

Στο πόδι η Πυροσβεστική!

23 Απριλίου 2019 15:42
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! - Φωτιά σε κτίριο στα Εξάρχεια! (video)

Φωτιά έπιασε κατειλημμένο εδώ και χρόνια κτίριο στην Νοταρά και Τοσίτσα στα Εξάρχεια!

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το εν λόγω κτίριο πιάνει φωτιά, το οποίο εδώ και χρόνια είναι κατειλημμένο από διάφορους, πρεζόνια, βαποράκια.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής για να κατασβήσουν τη φωτιά, ενώ άντρες της ΟΠΚΕ βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στα Εξάρχεια, καθώς η κατάσταση στην περιοχή είναι έκρυθμη.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, τα Εξάρχεια έγιναν ξανά πεδίο μάχης μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.

Οι κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ και οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα, να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες φωτιά είχε ξεσπάσει και στη Μεταμόρφωση, όπου καπνοί είχαν μαυρίσει την περιοχή!

Πηγή: iefimerida.gr

Κοζάνη: Έσωσαν ηλικιωμένη από φωτιά σε σπίτι! (Video)

Φωτιά σε σπίτι 93χρονης στα Σέρβια Κοζάνης εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής με δύο νεαρούς κατοίκους της πόλης να την σώζουν από το φλεγόμενο σπίτι.

Η φωτιά στο σπίτι εκδηλώθηκε όταν από το χέρι της 93χρονης έπεσε το αναμμένο στουπί με το οποίο επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα για να ζεσταθεί.

Οι δύο νεαροί που έσωσαν την ηλικιωμένη βρίσκονταν,σε καφέ-μπαρ όταν είδαν τη φωτιά και με αυτοθυσία μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και απομάκρυναν την ηλικιωμένη.

Στη συνέχεια, έκαναν το ίδιο και με άλλη μια μεγάλης ηλικίας γυναίκα που διέμενε στο διπλανό σπίτι και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share