Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δράκος του Αμαρουσίου»: Αυτή είναι η απόφαση της δίκης του!

Απόφαση βόμβα!

23 Απριλίου 2019 13:10
«Δράκος του Αμαρουσίου»: Αυτή είναι η απόφαση της δίκης του!

Έπεσε η αυλαία της δίκης του αποκαλούμενου «δράκου του Αμαρουσίου» με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας να καταδικάζει τον κατηγορούμενο σε 16 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοκατοχή.
Το δικαστήριο απέρριψε όλους τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του 32χρονου για αναγνώριση ελαφρυντικών, τη μετατροπή της κατηγορίας σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του μειωμένου καταλογισμού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί την άνοιξη του 2016 και σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε για 6 απόπειρες βιασμού κατά γυναικών. Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι έστηνε καρτέρι στα ανυποψίαστα θύματά του, συνήθως κάτω από υπόγειες διαβάσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μάλιστα, σε ένα από τα θύματά του είχε βάλει μονωτική ταινία στο στόμα, προσπαθώντας να τη βιάσει, ενώ σε άλλη περίπτωση είχε γραπώσει το θύμα του από πίσω, το είχε ρίξει στο έδαφος και προσπάθησε να του βγάλει το παντελόνι.

Όταν είχε κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του, είχε υποστηρίξει πως άκουγε φωνές που του έλεγαν να επιτεθεί στα θύματά του, καθώς στο πρόσωπό τους έβλεπε την πρώην κοπέλα του, μία Ρουμάνα ονόματι Τζωρτζέτα. «Δεν καταλάβαινα αυτά που έκανα. Άκουγα φωνές «ταπείνωσέ την, μειωσέ την, μην ακούς τα ψέματα που σου λέει». Ήταν ο άλλος μου εαυτός» είχε δηλώσει ενώπιον της έδρας του Δικαστηρίο

Ξάνθη: Στο εδώλιο ο «δράκος»- Βίασε και έκαψε ζωντανή μια 34χρονη γυναίκα!

Δικάζεται την Τρίτη 2 Απριλίου σε δεύτερο βαθμό ο «δράκος της Ξάνθης», Χρήστος Παπάζογλου!

Τα Χριστούγεννα του 2012 είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου. Ο 34χρονος βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της, την Δαλακλίδου!

Είχε συλληφθεί και καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών και σήμερα θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής.

Να σας θυμήσουμε την φρίκη που προκάλεσε η υπόθεση βίασμου αγοριών επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο!

Η σορός της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στην Ξάνθη. Η κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφτεί τους γονείς της για τις γιορτές.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, στην είσοδο της πολυκατοικίας της επιτέθηκε ο Χρήστος Παπάζογλου. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Σοκ: «Δράκος» προσπάθησε να βιάσει γυναίκα δίπλα στη ΓΑΔΑ!

Απόπειρα βιασμού σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ κοντά στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μία γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άγνωστο δράστη την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι.

Μάλιστα από την επίθεση η γυναίκα κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 9 το βράδυ όταν η οδοντίατρος περπατούσε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.

Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από την εργασίας της στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας και κινούμενη πεζή προς το σπίτι της βρέθηκε αντιμέτωπη με τον επίδοξο βιαστή της.

Ο νεαρός άνδρας την ακινητοποίησε με απειλή μαχαιριού, την πέταξε στο έδαφος και σύμφωνα με την καταγγελία της της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ' αυτή την απόφαση το 90% των χρηστών του Facebook θα μπει φυλακή!

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τότε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Τελικά κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή και απομακρύνθηκε από το σημείο με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share