Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλάβη στο Superferry: Επιστρέφει στο λιμάνι της Ραφήνας!

Τι συνέβη;

23 Απριλίου 2019 10:58
Βλάβη στο Superferry: Επιστρέφει στο λιμάνι της Ραφήνας!

Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Superferry, ενώ πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Ραφήνα για Ανδρο Τήνο, Μύκονο με 861 επιβάτες.

Το πλοίο, που είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:55, επιστρέφει αυτοδύναμα ενώ αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 10:15.

Συναγερμός στην Νεάπολη για ακυβέρνητο ιστιοφόρο!

Εχθές τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιώναπό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, για μηχανική βλάβη του σκάφους "NAMASTE" με σημαία Ολλανδίας, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στην Νεάπολη!

Το σκάφος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του ακρωτηρίου Κάβο Μαλέα με έναν 57χρονο επιβαίνοντα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λιμενικού και εντόπισε το σκάφος. Στο σημείο πήγε και Λάντζα που το ρυμούλκησε!

«Νήσος Μύκονος»: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες!

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου «Νήσος Μύκονος» λόγω απώλειας της άγκυρας κάτι που τους ανάγκασε να έχουν δίωρη καθυστέρηση στο δρομολόγιο τους!

αλαιπωρία περίμενε τους 384 ετπιβάτες του επιβατηγού πλοίου «Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι Καρλοβασίου στη Σάμο, καθώς έχασε τη μία από τις δύο του άγκυρες.

Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης και απέπλευσε στις 16.15 με δίωρη καθυστέρηση για Φούρνους - Εύδηλο - Μύκονο - Σύρο - Πειραιά.

Βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο!

Ανησυχία ανάμεσα στους 134 επιβάτες!

Ταλαιπωρία για τους 134 επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα το πρωί με το πλοίο Αικατερίνη Π., το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.

Ανησυχία επικρατεί αυτήν την ώρα στο πλοίο, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη βλάβη, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Τήνου, αντί να διανύσει όλη την απόσταση της επιστροφής στη Ραφήνα.

Το καράβι δεν ζήτησε συνδρομή ενώ αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα πλέοντας με μία μηχανή. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι σε δύο περίπου ώρες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share