Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Άντρας προσφέρθηκε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει κι αυτή τον πάτησε!

Τι συνέβη;

23 Απριλίου 2019 10:49
Απίστευτο: Άντρας προσφέρθηκε να βοηθήσει γυναίκα να παρκάρει κι αυτή τον πάτησε!

Αυτή είναι η άτυχη στιγμή που μια οδηγός χτύπησε τον άντρα που την βοηθούσε να κάνει όπισθεν σε ένα πάρκινγκ.

Η γυναίκα προσπαθούσε να παρκάρει στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου όταν ένας άντρας την είδε και αποφάσισε να φανεί εξυπηρετικός και να την βοηθήσει.

Ωστόσο, η καλή του πράξη δεν εκτιμήθηκε αφού κατέληξε με σπασμένα πόδια και πλευρά επειδή η γυναίκα δεν μπόρεσε να ελέγξει το αυτοκίνητό της και έπεσε με φόρα πάνω στον τοίχο.

Το παράξενο ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας τον περασμένο μήνα στο Βιετνάμ.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται η γυναίκα να προσπαθεί να παρκάρει διστακτικά. Ο ευγενικός άντρας μόλις την είδε πήγε να την βοηθήσει, δίνοντάς της οδηγίες.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο στο τέλος το αμάξι δεν πήγε μπροστά αλλά κατευθύνθηκε προς τα πίσω, δηλαδή ακριβώς στο σημείο που στεκόταν ο άντρας.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπασμένα πόδια και πλευρά.

Τραγικό: Ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο από διαρροή υγραερίου!

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Nizhnekamsk, ένας 65χρονος οδηγός καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, το οποίο δευτερόλεπτα μετά, εκρήγνυται.

Ευτυχώς, ο άνδρας απέφυγε τα χειρότερα και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές θα μπορούσε να είχε πεθάνει από την έκρηξη.

Η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιαλών οξυγόνου ή υγραερίου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες ο ιδιοκτήτης είχε στο εσωτερικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share