Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυστύχημα στη Βολιβία με 25 νεκρούς!

Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα...

22 Απριλίου 2019 23:14
Δυστύχημα στη Βολιβία με 25 νεκρούς!

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε μια χαράδρα στη Βολιβία.

"Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών, προς το παρόν έχουμε 25 νεκρούς και 24 τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία" δήλωσε ο διοικητής της τροχαίας Φερνάντο Ρόχας.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο οδηγός του λεωφορείου επιχειρούσε να προσπεράσει ένα φορτηγό, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα. Τότε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα, "με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το λεωφορείο να πέσει σε μια χαράδρα βάθους 200 μέτρων" εξήγησε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο Γιουρί Καλντερόν, ο αρχηγός της αστυνομίας της Βολιβίας. Ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 17 νεκρούς", σημείωσε ο Καλντερόν.

Το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 90 χλμ βόρεια της Λα Πας, ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στην κοινότητα Ρουρεναμπάκε. Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αργεντινή, απέστειλε τα συλλυπητήριά του στο Twitter.

Μακελειό στη Σρί Λάνκα: Σκοτώθηκαν τα τρία παιδιά του ιδιοκτήτη του Asos.com!

Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας και μεγαλομετόχου της Asos, Αντρες Χολ Πόλσιν, σκοτώθηκαν στο μακελειό της Σρι Λάνκα.

«Δυστυχώς, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Επομένως δεν έχουμε άλλα σχόλια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ενα από τα παιδιά του Πόλσιν, η Αλμα, είχε αναρτήσει φωτογραφία από τη Σρι Λάνκα, δείχνοντας το πόσο ανέμελα περνούν στις διακοπές τους.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του έχασαν τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπου ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 290 νεκρούς.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας δήλωσε τη Δευτέρα, ότι στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν τρεις Δανοί και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του.

Ο 46χρονος Αντρες Χολ Πόλσιν ψηφίστηκε από το Bloomberg ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας με περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δανέζικες κορώνες.Παράλληλα, ο Πόλσιν κατέχει μετοχές εταιρειών όπως Normal και Asos.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share