Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαρούσι: Εξαφανίστηκε 35χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές...

22 Απριλίου 2019 19:30
Μαρούσι: Εξαφανίστηκε 35χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 35χρονου από το Μαρούσι. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν στις 17 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις 17/4/2019, στις 13:10 ώρα, εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, ο Φλογκέρτ Μ., 35 ετών.

Ο Φλογκέρτ Μ. έχει ύψος 1,70 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Φλογκέρτ Μ. φορούσε μαύρη φόρμα, άσπρη μπλούζα με λουλούδια, αμάνικο μπλε μπουφάν και μαύρα-μπλε αθλητικά παπούτσια.

Ο Φλογκέρτ Μ. αντιμετωπίζει αναπτυξιακά και ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον ο Φλογκέρτ Μ. παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στον τρόπο που θα πλησιάσουν τον Φλογκέρτ Μ. με σκοπό την άμεση εύρεση του.

Για την εξαφάνιση του Φλογκέρτ Μ. ενημερωθήκαμε σήμερα, 22/4/2019, κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και, κατόπιν έγκρισης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών, προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φλογκέρτ Μ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Εξαφάνιση 14χρονης!

Συναγερμός για τον εντοπισμό της 14χρονης Ανέλια Ν., η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε την Κυριακή Missing Alert για την περίπτωση, γνωστοποιώντας ότι το κορίτσι έχει ύψος 1μ55, ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε άσπρο τζιν παντελόνι, μαύρη ζακέτα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το "Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share