Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Κώστας Ευριπιώτης: H μάχη που δίνει για την ζωή του και το μήνυμα των παιδιών του!

Πολύ κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν πως η κατάστασή του επιδεινώνεται!

22 Απριλίου 2019 13:46
Κώστας Ευριπιώτης: H μάχη που δίνει για την ζωή του και το μήνυμα των παιδιών του!

Ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης που φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί στο κεφάλι, ωστόσο, αρχές Μαρτίου, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Σήμερα το πρωί η οικογένεια του Κώστα Ευρυπιώτη με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη στήριξη του.

Συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Κώστας Ευριπιώτης: H μάχη που δίνει για την ζωή του και το μήνυμα των παιδιών του!

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη!

Ο Κώστας Ευριπιώτης φαίνεται ότι περνάει τραγικές ώρες, αφού δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Σύμφωνα με την Realnews ο αγαπημένος ηθοποιός "πολεμάει" με τον καρκίνο στον πρώτο όροφο του "Σπηλιοπούλειου" όπου νοσηλεύεται.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

Κώστα; Ευριπιώτης καρκίνος

"Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση", αναφέρουν πηγές της εφημερίδας.

Κώστας Ευριπιώτης: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά τη νέα περιπέτεια της υγείας του!

Ο Κώστας Ευρυπιώτης εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Ο ηθοποιός ένιωσε μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και υποβλήθηκε σε φαρμακευτική αγωγή.

Χθες, είχε τα γενέθλιά του και η πρώην σύζυγός του, Βάλια με τους γιους τους, του έκαναν έκπληξη! Μια υπέροχη τούρτα με κεράκια! Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί, με τον ηθοποιό να εύχεται να γίνει γρήγορα καλά!

Κώστας Ευριπιώτης γενέθλια! Νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου. Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share