Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι καθαρίστριες- «Αρλούμπας ο Πολάκης»

«Μας σταυρώνουν»

22 Απριλίου 2019 10:27
Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι καθαρίστριες- «Αρλούμπας ο Πολάκης»

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες στο «Δρομοκαΐτειο».Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας», ενώ σε άλλο πανό οι καθαρίστριες γράφουν «μας σταυρώνουν», «μας σουβλίζουν», «χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια».

Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας»


Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι πριν από ένα μήνα, σε συγκέντρωση των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Υγείας, ο Παύλος Πολάκης «δεσμεύτηκε ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία της Αττικής τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων. Πέρασε ένας μήνας και η τελική απόφαση της κυβέρνησης είναι η απόλυση των καθαριστριών».



Πολάκης: «μόνο εγώ σας νοιάζομαι»- To σόου προς τις καθαρίστριες!

«Σταμάτα μωρέ, το βρήκες το υπουργείο» είπε απαξιωτικά στον πρόεδρο των εργαζόμενων, αρνούμενος να τον ακούσει.
Νέο σόου από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που πήρε τη ντοντούκα να πει στους εργαζόμενους πως μόνο αυτή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Διαβάστε επίσης: Παύλος Πολάκης: Με επίθεση και υπονοούμενα απάντησε στον Διονύση Σαββόπουλο! - «Εγώ ξέρω από πρόβατα, εσύ από... »

Αυτή τη φορά ο κύριος Πολάκης απευθύνθηκε στις καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας και ζητούν να μην απολυθούν όταν λήξουν οι συμβάσεις τους. Εκεί βρίσκονται και τα σωματεία τους, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Περίπου στις 11 το πρωί έφτασε ο υπουργός με τη μηχανή του στο υπουργείο και όταν τον είδαν οι συγκεντρωμένοι, θέλησαν να τους μιλήσουν. Με το γνωστό του ύφος, ζήτησε την ντουντούκα των εργαζομένων και άρχισε να απευθύνει τον μονόλογό του, προκειμένου να ζητήσει «τυφλή εμπιστοσύνη» πως αυτός εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Στις παρατηρήσεις του κυρίου Γιαννάκου πως πρέπει να τους ακούσει, απαντούσε με πλήρως απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος, λέγοντας «σταμάτα μωρέ, το βρήκες το υπουργείο», ενώ αφού τελείωσε τον λόγο του, τους γύρισε την πλάτη, χωρίς καν να τους ακούσει. Έξαλλος ο Μιχάλης Γιαννάκος φώναζε: «Έτσι κάνουν μωρέ, έτσι κάνουν;», χωρίς να λάβει απάντηση...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share