Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο στην Καλιφόρνια: Γυναίκα πέταξε επτά κουτάβια στα σκουπίδια! (Video)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές της Καλιφόρνια!

22 Απριλίου 2019 07:28
Αδιανόητο στην Καλιφόρνια: Γυναίκα πέταξε επτά κουτάβια στα σκουπίδια! (Video)

Στο βίντεο φαίνεται η άγνωστη γυναίκα να σταματά δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στην Κοατσέλα την περασμένη Πέμπτη, να κατεβαίνει από το αυτοκινητό της και να πετά στα σκουπίδια μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 7 νεογέννητα κουτάβια.

Για καλή τους τύχη μια ώρα μετά, ένας άνδρας που έψαξε τα σκουπίδια, εντόπισε τη σακούλα και την παρέδωσε σε ένα κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκεται κοντά στον σκουπιδοντενεκέ.

Οι αρχές που εκτιμούν ότι τα κουτάβια είχαν γεννηθεί τρεις ημέρες πριν να καταλήξουν στα σκουπίδια, πιστεύουν ότι τα σκυλάκια αν δεν είχαν εντοπιστεί έγκαιρα δεν θα είχαν αντέξει τις συνθήκες μέσα στο σκουπιδοντενεκέ και θα είχαν πεθάνει.

Αδιανόητο: Άφησε τον σκύλο της να πνιγεί σε πισίνα επειδή τραβούσε βίντεο!

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από το Pet shop στο οποίο βρισκόταν η πισίνα εξάσκησης των κατοικιδίων, φαίνεται η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκυλιού να το τοποθετεί μέσα στο νερό και αμέσως να φεύγεις για να τραβήξει βίντεο!

Tο σκυλί από την πρώτη στιγμή αδυνατεί να κρατηθεί στην επιφάνεια, προσπαθώντας εναγωνίως να πάρει ανάσα χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί έγκαιρα ότι οι σπασμωδικές κινήσεις του.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν φαίνεται να καταλαβαίνει οτι ο σκύλος της πνίγεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share