Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Εξαφάνιση 14χρονης!

Η 14χρονη χάθηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου!

22 Απριλίου 2019 07:07
Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Εξαφάνιση 14χρονης!

Συναγερμός για τον εντοπισμό της 14χρονης Ανέλια Ν., η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε την Κυριακή Missing Alert για την περίπτωση, γνωστοποιώντας ότι το κορίτσι έχει ύψος 1μ55, ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε άσπρο τζιν παντελόνι, μαύρη ζακέτα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το "Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση με τα οστά και την εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα! (Video)

Φρίκη προκάλεσε η είδηση για τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία της Καλαμάτας από περιπατητή που τα βρήκε.. Νέες εξελίξεις και μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Μεσσηνίας μετά τον εντοπισμό οστών σε νταμάρι αφού όπως εικάζεται τα οστά μάλλον ανήκουν στην εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα οστά που βρέθηκαν εκεί ανήκουν στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Υπάρχει μαρτυρία μιας γυναίκας που λέει ότι ήταν καλά η Εξαρχουλέα και ότι φόραγε μια μπανάνα στην μέση μεταφέροντας την στην Καλογριά..Επίσης, δήλωσε ότι κρατούσε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών (εικάζει η μάρτυρας ότι είχε ρούχα μέσα),φόραγε φούτερ και στη μέση είχε ένα τσαντάκι μπανάνα! Η τσάντα μπανάνα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης..

Κάτω από τον σκελετό βρήκαν ευρήματα καλσόν που όπως φαίνεται ο σκελετός μάλλον ανήκει σε γυναίκα.. Επίσης αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ευρήματα που βρέθηκαν ήταν και μερικά κοσμήματα δίπλα από τον σκελετό!

Ακόμα βέβαια δεν έχει ταυτοποιηθεί ο σκελετός.. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που βοηθά τις αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι στον σκελετό βρέθηκε και ένα κομποσκοίνι..Η εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα φόραγε και εκείνη κομποσκοίνι στο χέρι της όπως αποκαλύπτουν οι συγγενείς της..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share