Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας από το Αιγάλεω!

Τα 2 πρόσωπα κλειδιά!

21 Απριλίου 2019 12:42
Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον θάνατο της 22χρονης  φοιτήτριας από το Αιγάλεω!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της 22χρονης Αρετής, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στο Αιγάλεω, αποκαλύπτει ο πατέρας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
«Θέλω να βρω τους ανθρώπους, που καθοδήγησαν την Αρετή στο θάνατο και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, δύο μυστηριώδη πρόσωπα από τον «κλειστό» κύκλο των φίλων της, έσπευσαν να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Αυτά τα πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν πράματα και θάματα. Δηλαδή με τον θάνατο της Αρετής, από πού ξεκίνησε, για ποιο λόγο έγινε, γιατί έγινε σε συγκεκριμένους χρόνους. Είναι άνθρωποι, από ό,τι είδαμε που έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες τους σε συγκεκριμένους χώρους, με μορφές... δεν θέλω να το συζητάω καθόλου» πρόσθεσε ο πατέρας της Αρετής.

Νέα στοιχεία-Τα δυο πρόσωπα «κλειδιά»
Με τη σκιά των... σατανιστικών τελετών να κάνουν ιδιαίτερα «σκοτεινή» την αυτοκτονία της νεαρής φοιτήτριας, δύο νεαρά άτομα. Ο Χρήστος και η Δήμητρα, φέρονται να είναι τα πρόσωπα - κλειδιά αυτής της υπόθεσης. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταθέσουν, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες που οδήγησαν την Αρετή στον θάνατο.

«Έπρεπε κάποια στιγμή να έρθουν να μας εξηγήσουν δυο πράγματα ή αν είχαν καταλάβει ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα, να με παίρνανε τηλέφωνο σαν γονιό σαν φίλη, αφού λέει φίλη τώρα, τρία χρόνια αδελφική της φίλη. Για μας, μετά τον θάνατο της Αρετής αυτή εξαφανίστηκε» είπε ο πατέρας.

Η οικογένεια της Αρετής περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί ποια πρόσωπα βρέθηκαν κοντά της ή συνομίλησαν μαζί της τις τελευταίες της στιγμές.

Το μοιραίο Σάββατο, η 22χρονη φοιτήτρια είχε...εξαφανίσει από κινητό και facebook προηγούμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ για δύο ολόκληρες ημέρες δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των γονιών της.

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η τελευταία συνάντηση πριν το θάνατό της!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω μετά τα στοιχεία από οπτικοακουστικό υλικό.
Η 22χρονη, το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών. Άφαντο το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της! - Έκλεισαν προφίλ και δεν πήγαν καν στην κηδεία της! (Video)

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα. «Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Εξελίξεις θρίλερ στην υπόθεση της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου: Τι θα συμβεί την Δευτέρα;

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μέρες από τον θάνατο της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, ωστόσο οι εξελίξεις σοκάρουν! Τι θα γίνει από Δευτέρα;

Ευρύ φάσμα προσώπων από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, οι οποίοι χειρίζονται με πολλή προσοχή την υπόθεση.

Από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών έχει δοθεί αναλυτικά η σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα ρίξουν φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Η αρχή θα γίνει με το ιδιόχειρο σημείωμα, για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο και αν έχει γραφτεί καθ’ υπαγόρευση, και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Για την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, καθώς χρειάζεται η συνδρομή από το εξωτερικό, για αυτό και το βάρος έχει δοθεί στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 22χρονης τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν αν τελικά έγινε η επίσκεψη στο μέντιουμ, με βάση τις μαρτυρίες φίλων της κοπέλας για επικείμενο ραντεβού, ενώ υπό επεξεργασία είναι και οπτικοακουστικό υλικό που θα δείξει αν και ποιος επισκέφθηκε την Αρετή στο σπίτι της και αν βρισκόταν στον χώρο λίγο πριν αυτή καταλήξει.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσε υπόμνημα στις αστυνομικές αρχές, στο οποίο περιλαμβάνεται όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την οικογένεια σχετικά με την Αρετή και το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει για λυθεί ο γρίφος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share