Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη!

Περνάει δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

21 Απριλίου 2019 12:10
Τραγικές ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη!

Ο Κώστας Ευριπιώτης φαίνεται ότι περνάει τραγικές ώρες, αφού δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Σύμφωνα με την Realnews ο αγαπημένος ηθοποιός "πολεμάει" με τον καρκίνο στον πρώτο όροφο του "Σπηλιοπούλειου" όπου νοσηλεύεται.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

"Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση", αναφέρουν πηγές της εφημερίδας.

Κώστας Ευριπιώτης: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά τη νέα περιπέτεια της υγείας του!

Ο Κώστας Ευρυπιώτης εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Ο ηθοποιός ένιωσε μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και υποβλήθηκε σε φαρμακευτική αγωγή.

Χθες, είχε τα γενέθλιά του και η πρώην σύζυγός του, Βάλια με τους γιους τους, του έκαναν έκπληξη! Μια υπέροχη τούρτα με κεράκια! Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί, με τον ηθοποιό να εύχεται να γίνει γρήγορα καλά!

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου. Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share