Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκροί οι τρεις πεζοπόροι που αγνοούνται στο Ξυλόκαστρο!

Τι συνέβη;

21 Απριλίου 2019 11:11
Τραγωδία: Νεκροί οι τρεις πεζοπόροι που αγνοούνται στο Ξυλόκαστρο!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση τεσσάρων πεζοπόρων να επιχειρήσουν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, καθώς οι τρεις από αυτούς βρέθηκαν νεκροί, ενώ ζωντανός βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας.

Η ομάδα των πεζοπόρων επιχείρησε κατάβαση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο, το πρωί του Σαββάτου. Ομως, χάθηκαν τα ίχνη τους και από το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, από κλιμάκια της ΕΜΑΚ. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους.

Τραγική κατάληξη είχαν όμως οι έρευνες και για δύο ακόμη μέλη της ομάδας των πεζοπόρων. Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, έχοντας τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον εκπαιδευτή των πεζοπόρων.


Οι αναρτήσεις της πυροσβεστικής





Ξυλόκαστρο: Νεκρός ο ένας πεζοπόρος!

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στο Ξυλόκαστρο για τους πεζοπόρους που αγνοούνται από το Σάββατο, καθώς ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε νεκρός, ενώ συνεχίζεται το θρίλερ για τους άλλους τρεις.

Ο ένας από τους πεζοπόρους εντοπίστηκε νεκρός, σε δύσβατο σημείο, στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των άλλων τριών πεζοπόρων. Η τετραμελής ομάδα έκανε κατάβαση από νωρίς το Σάββατο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο. Η σύζυγος του ενός μέλους της ομάδας, που βρισκόταν στην Αθήνα, ανησύχησε γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της το μεσημέρι, που αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου. Έτσι, στις 6 το απόγευμα ειδοποίησε την πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Στο σημείο, είναι μεγάλος ο όγκος νερού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα peloponnisosnews άλλη ομάδα από την Αθήνα είχε προγραμματίσει την ίδια κατάβαση πριν από λίγες ημέρες, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της εξαιτίας αυτού.

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την κόρη της μπροστά σε όλο τον κόσμο!

Το απόγευμα της Παρασκευής, τα στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στην παραλία, γιατί μία μητέρα χτυπούσε αλύπητα τη 17χρονη κόρη της. Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει την 36χρονη γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής.

Η γυναίκα προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο παιδί της, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tvstar, και η 17χρονη, θύμα του ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Όσο για την 36χρονη, που είναι μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, συνελήφθη και κρατήθηκε μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τι καιρό θα κάνει σήμερα, Κυριακή; Δείτε την αναλυτική πρόγνωση!

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share