Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το μήνυμά του μέσω των συνεργατών του!

Τι ανέφεραν οι συνεργάτες του;

21 Απριλίου 2019 08:38
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το μήνυμά του μέσω των συνεργατών του!

Το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μέσω των συνεργατών του!

Τη Μεγάλη Δευτέρα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι που κατηγορούνται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη “Μαφία των Φυλακών”.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος εμφανίστηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του ανακριτή, πήραν παράταση μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθούν και μέχρι τότε θα παραμείνουν στο κρατητήριο. Οι δικηγόροι θα ετοιμάσουν υπομνήματα που θα υποβληθούν στον ανακριτή.

Και οι δύο αρνούνται κάθετα τις κατηγορίες, λέγοντας ότι προκαλεί θυμηδία το γεγονός ότι τους εντάσσουν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Συνεργάτες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησαν στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι το μήνυμα που στέλνει ο γνωστός ποινικολόγος είναι το εξής: "Δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος μου. Δεν υπάρχει γεγονός στο σε βάρος μου κατηγορητήριο".

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν»! - Οι πρώτες δηλώσεις!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε και ξέσπασε για αυτό που έχει συμβεί και για την άδικη κατηγορία! Απορεί πως είναι δυνατόν να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης!

Σοκαρισμένος είναι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την σύλληψη του με τις κατηγορίες εμπλοκής στην μαφία των φυλακών. Ο ίδιος μιλά στην κάμερα του STAR και ξεσπά.

ροθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έχουν πάρει τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο Παναγόπουλος, ενώ έως τότε θα κρατούνται.

Ο φημισμένος ποινικολόγος είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνελήφθη! «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν» είπε μετά την σύλληψη του!

Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό η κόρη του και η σύντροφός του Μαρία Κολογρίδη. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί βρέθηκε κατηγορούμενος στο 13ο όροφο της αντιτρομοκρατικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share