Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου!

Θλίψη!

20 Απριλίου 2019 21:22
 Πέθανε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου!

Πέθανε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 ο επιχειρηματίας μικρασιατικής καταγωγής Μηνάς Δ. Εφραίμογλου σε ηλικία 93 ετών. Διετέλεσε πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα και πρόεδρος του Συνδέσμου Εριοβιομηχάνων Ελλάδος και πρόεδρος της ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ.
Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Αθηνών και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων. Το 1961 παντρεύτηκε την Αγάπη Λαναρά και απέκτησε 5 παιδιά!


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 13:30 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν οικονομικά το ΙΕΚΕΜ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού) με αρ. λογαριασμού GR2401720440005044083055834 Τραπέζης Πειραιώς ή το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.

Είδηση σοκ: Εντοπίστηκε νεκρή 29χρονη δημοσιογράφος!

Απίστευτη τραγωδία!

19 Απριλίου 2019 13:18

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει με θύμα μια 29χρονη δημοσιογράφο, η οποία εντοπίστηκε νεκρή!

Δημοσιογράφος ήταν η 29χρονη η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρες την περασμένη νύχτα στο Λόντοντερι, στη Βόρεια Ιρλανδία και της οποίας ο θάνατος αντιμετωπίζεται από τη βορειοϊρλανδική αστυνομία «ως τρομοκρατική ενέργεια».

«Μπορώ δυστυχώς να επιβεβαιώσω ότι έπειτα από ανταλλαγές πυρών τη νύχτα στο Κρέγκαν, μια 29χρονη γυναίκα σκοτώθηκε», ανέφερε μέσω Twitter ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI), ο Μαρκ Χάμιλτον. Αντιμετωπίζουμε αυτό το γεγονός ως τρομοκρατική ενέργεια» και «διενεργείται έρευνα για ανθρωποκτονία», πρόσθεσε.


Για τον θάνατο της 29χρονης Λάιρα ΜακΚί κατηγορούνται οργανώσεις αντιφρονούντων δημοκρατικών που υποκίνησαν ταραχές έπειτα από έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή Κρέγκαν του την νύχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αστυνομικές πηγές υποψιάζονται ότι οι σφαίρες που σκότωσαν την 29χρονη ανήκουν στην οργάνωση «Νέος IRA»

Αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες ερρίφθησαν, μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association. Το πρακτορείο μετέδωσε εξάλλου φωτογραφίες που εικονίζουν καμένα αυτοκίνητα και βαριά οπλισμένους αστυνομικούς κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Τα βίαια επεισόδια στο Ντέρι σημειώθηκαν ενώ πλησιάζει το Σαββατοκύριακο του Πάσχα για τους Καθολικούς, κατά το οποίο οι δημοκρατικοί εορτάζουν την επέτειο της Εξέγερσης του Πάσχα του 1916.

Μια δημοσιογράφος που βρισκόταν επιτόπου δήλωσε ότι ένας ένοπλος "εμφανίστηκε από την γωνία και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως προς τα αστυνομικά οχήματα".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share