Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Καλάβρυτα: Aκυρώνονται δρομολόγια λόγω κατολίσθησης!

Στη γραμμή Διακοπτό- Καλάβρυτα

20 Απριλίου 2019 16:45
Καλάβρυτα: Aκυρώνονται δρομολόγια λόγω κατολίσθησης!

Διακόπηκαν τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Διακοπτό- Καλάβρυτα, λόγω κατολίσθησης
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι με εντολή της αστυνομίας το συγκεκριμένο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής κλείνει και ακυρώνονται τα σημερινά δρομολόγια, καθώς το φαινόμενο της κατολίσθησης είναι σε εξέλιξη.

Συναγερμός στην Κομοτηνή: Γυναίκα το έσκασε μέσα από το δικαστήριο!

Συναγερμός στην Κομοτηνή: Γυναίκα το έσκασε μέσα από το δικαστήριο!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, καθώς μία γυναίκα διέφυγε μόλις άκουσε την ποινή της.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όταν μία γυναίκα στο άκουσμα της ποινής για κάθειρξη επτά ετών και στην προοπτική να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αναζητείται.

Στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων δικάζονταν μετά από αναβολή η υπόθεση ζεύγους Ρομά από την Θεσσαλονίκη, με τον άνδρα και την γυναίκα να κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατ' επανάληψη.

Η στιγμή της ετυμηγορίας για τους δύο κατηγορούμενους έφτασε και μπορεί ο σύζυγος να πήρε απηλλάγη, όμως η γυναίκα καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια κάθειρξη.

αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr μόλις εκδόθηκε η ποινή και προσπάθησε το αστυνομικό όργανο να μεταφέρει την καταδικασθείσα γυναίκα σε διπλανή αίθουσα, όπου με συνοδεία άλλων αστυνομικών θα οδηγούνταν προφανώς στις φυλακές, άγνωστο πως, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας εκτός δικαστικού μεγάρου.

Κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο, όπως κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ακόμα και τώρα προσπαθούν να την εντοπίσουν.

Μάλιστα πληροφορούμαστε ότι αστυνομικοί βρέθηκαν στα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στα δικαστήρια αναζητώντας υλικό από κάμερες για να δουν αν η γυναίκα διέφυγε με κάποιο όχημα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, μία οικογενειακή τραγωδία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή προκαλώντας σοκ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share